Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Kandıra'da 8 yeni öğretmen yemin etti

Kandıra Kaymakamlığı ve Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Turan Güneş Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği 24 Kasım öğretmenler günü kutlamasında adaylığı k...

11 Mayıs 2009 Saat: 22:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.041 kez okunmuştur

Kandıra'da 8 yeni öğretmen yemin etti
Kandıra'da 8 yeni öğretmen yemin etti

Kandıra Kaymakamlığı ve Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Turan Güneş Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği 24 Kasım öğretmenler günü kutlamasında adaylığı kaldırılan 8 öğretmen yemin ettiler.

 

24 Kasım öğretmenler günü, Kandıra’da Turan Güneş Kültür Merkezinde gerçekleştirilen renkli bir etkinlikle kutlandı. Kandıra Kaymakamlığı ve Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen etkinliklerde adaylıkları kaldırılan 8 öğretmende Alper Kozdağoğlu, Fatih Koyunlu, Esen Bozu, Mete Eren Taşçı, Mustafa Ünal, Ahmet Aydın, Kerim Erkoç yemin ederek öğretmenliğe ilk adımlarını attılar. Emekli öğretmenlere hizmet onur belgesi ve plaket verildiği törende öğretmenlerden oluşan grup sevilen şarkı ve türkülerle öğrencileri ve öğretmen arkadaşlarını coşturdular.

 

Öğretmenlerden konser

Kandıra İlçe Milli Eğitim müdürlüğünün düzenlediği etkinlik saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının Okunması ile başladı. Metem Anadolu Lisesi öğrencisi Ramazan Sert öğretmen Atatürk, Kandıra Sağlık Meslek Lisesi Merve Güldü, Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Erkut Aykuş, Yusufça İlköğretim Okulundan Gamze Yıldız okudukları şiirlerle tüm davetlilerin beğenisini kazanırken ardından sahne alan müzik öğretmenleri Akçakoca İlköğretim Okulu Hülya Aykut, Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Hikmet Aykut, Araman İlköğretim Okulu Ayşegül Andırıcı, Kefken İlköğretim Okulu Tuğrul Kaya ve Karaağaç okulu müdür yardımcısı Mevlüt Gümüş sevilen şarkı ve türküleri yorumladılar. Müzik öğretmenlerinin gitar ve bağlama eşliğinde verilen mini konsere izleyenlerde alkışlarla eşlik etti.

 

Protokolün ilgisi yoğundu

24 Kasım öğretmenler günü kutlamalarına Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal rahatsızlığı nedeni ile katılamazken, Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren, Kandıra İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Şehmus Ernas, Kandıra İlçe Milli Eğim müdür vekili Hayri Kır, Kandıra İlçe Emniyet müdürü Abdurrahim Türkmen, Kandıra Müftüsü İhsan Kara, Belediye Meclis üyesi Gökalp Çobanoğlu, İl Genel meclis üyesi İsmail Akalın, DP Kandıra İlçe Başkanı Olcay Çelik, CHP Kandıra İlçe Başkanı Muzaffer Yağız ve çok sayıda eğitimci katıldı.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑