Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Kandıra'da 4 köy okulu finale kaldı

Kandıra Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlköğretim okulları arasında düzenlenen bilgi yarışmasında 21 okul'dan 4 köy okulu bir üst tura yükseldi.

11 Mayıs 2009 Saat: 22:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.591 kez okunmuştur

Kandıra'da 4 köy okulu finale kaldı
Kandıra'da 4 köy okulu finale kaldı

Kandıra Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlköğretim okulları arasında düzenlenen bilgi yarışmasında 21 okul’dan 4 köy okulu bir üst tura yükseldi.

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlde ve tüm İlçelerde yapılan bilgi yarışması Kandıra Milli Eğitim Müdür vekili Hayri Kır ve Şube Müdürü Şube Kabakçı ve çok sayıda okul müdürü, öğretmenlerin ve öğrencilerin yer aldığı bilgi yarışması, Turan Güneş Kültür Merkezinde 21 İlköğretim okulunun katıldığı kıyasıya yarışma sonucu,4 grup’tan oluşan her grupta  5’er okulun yarıştığı bilgi yarışmasında 4 köy okulu finale çıktı. Özbey, Çerçili Sefa Sirmen, Seyitaliler Atataürk ve Karaağaç İlköğretim okulları grup birincileri olarak, finalde yarıştılar.

Karaağaç İlköğretim Okulu bir soru ile birinci olurken, Seyitaliler İlköğretim Okulu ikinci, Çerçili İlköğretim Okulu ve Özbey İlköğretim Okulu aynı puan alarak üçüncü oldular.

Kandıra Merkez ve köy okullarının katıldığı bilgi yarışmasında köy okullarının birinci, ikinci, üçüncü olması ile Merkez okullarının dereceye girememesi İlçede tüm okulların eğitim düzeyinin merkez veya köylerde eşit olduğunu gösterdi.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑