Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 89. Yılı Kutlamaları Hükümet Konağının bahçesindeki Atatürk büstüne çelenk konulması ardından havanın yağışlı olması nedeni il...

11 Mayıs 2009 Saat: 20:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.691 kez okunmuştur

Kandıra'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
Kandıra'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 89. Yılı Kutlamaları Hükümet Konağının bahçesindeki Atatürk büstüne çelenk konulması  ardından havanın yağışlı olması nedeni ile kapalı pazar yerine geçildi.

           

Hükümet Konağının bahçesindeki Atatürk büstüne çelenk konulması,saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından kapalı pazar yerine geçildi. Mehmet sarıcan stadında olması beklene program havanın yağışlı olması nedeni ile kapalı pazar yerine alındı.

 

Kandıralılar çocuklarımızı yalınız bırakmadı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında yerini alanKandıra Kaymakamı Hamza Erkal, Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kandıra Garnizon Komutanı Pyd.Kur.Alby Özden Çelik,Cumhuriyet Başsavcısı Şehmus Ernas, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim Türkmen, İlçe Jandarma Komutanı Deniz Çezik’in yanı sıra siyasi parti temsilcileri, tüm kurum ve idarecileri, Belediye ve il genel Meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda halkın katıldığı pazar yeri doldu taştı.

 

Kutlamalar Kapalı Pazar Yerinde Gerçekleşti

İstiklal marşının ardından Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, Belediye Başkanı Cengiz Kan Kandıra Garnizon Komutanı Pyd.Kur.Alby Özden Çeliköğrencilerin ve halkın bayramını tek tek kutladılar. Ardından Zafer İlköğretim Okulu öğrencileri ve Akçakoca İlk Öğretim Okulu öğrencilerinin ayrı ayrı hazırlamış oldukları folklor gösterileri sunuldu. Bayram programı protokolün öğrencileri ve halkı selamlayıp bayramlarını kutladılar. Bayram kutlamaları öğrencilerin hazırlamış olduğu folklor, dans gösterileri, şiirler ve konuşmalar ile devam etti.

  

Başarıya ödül

Programda ilçe genelinde yapılan şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Şiir dalında birinci Didem Şahin (Akçakoca  i.ö.o.), ikinci olan Ayşegül Midilli(Kefken i.ö.o), üçüncü Yusuf  Balaban(Safalı i.ö.o.) oldu. Resim dalında birinci Kübra Zengin (Tasvire i.ö.o), ikinci Zeynep Çalık (Yusufça i.ö.o), üçüncü Hanife Günay (akçaova i.ö.o) oldu.  Birincilerin ödüllerini Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal tarafından verilirken, diğer öğrencilere hediyelerini garnizon komutanı Pyd.Kur.Alby.Özden Çelik ve Belediye Başkanı Cengiz Kan verdi.

 

Akçakayranlı Öğrenciler Bayrama Renk Kattı

Son olarak  Kandıra Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu öğrencileri ile Kandıra Akçakayran mevkisindeki roman vatandaşların çocuklarının gösterisi halk tarafından büyük ilgi gördü. 23 Nisan etkinlikleri öğrencilerin tören geçişi ile son buldu.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑