Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra’da 2014’te 949 olay

Asayiş toplantısında konuşan Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, ilçedeki asayiş olaylarının sayısında düşüş olduğunu belirtti

4 Kasım 2014 Saat: 15:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.153 kez okunmuştur

Kandıra’da 2014’te 949 olay
Kandıra’da 2014’te 949 olay
Kandıra'da asayiş toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik 74 Bot Komutanlığı’nda görevli tüm personel katıldı.
Asayiş toplantısında konuşan İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan, “ “İlçemizin turizm bölgesi olması nedeniyle, geçmiş yıllara oranla bu yıl çok daha yoğun bir yaz sezonu geçirilmiştir. Sahil bölgelerinde Büyükşehir Belediyesi ile Kandıra Belediyesi’nin yapmış olduğu altyapı çalışmaları ile üst yapıda yapılan iyileştirmeler ve geliştirmeler neticesinde il içi ve il dışından gelen ziyaretçi sayısı her geçen yıl daha da artmaktadır. Bununla birlikte, ilçemizde bulunan beş adet cezaevi nedeniyle yıl boyunca oluşan hareketlilik ve ilçemizin kırsal bölge olması nedeniyle tarımsal faaliyetlerin sürekli artan yoğunluğu, asayiş ve güvenlik tedbirlerimizin etkinliğini, bu yılda doğrudan etkileyen unsurlar olmuşlardır” dedi.
Kaymakam Erdoğan konuşmasının devamında, “Tüm bunlara rağmen kolluk kuvvetlerimizin almış oldukları bu tedbirler netice vermiş olup, ilçemiz genelinde emniyet ve jandarma bölgesinin tamamında 2012 yılında “Şahsa Karşı ve Mala Karşı” toplam bin 213 adet olay meydana gelmiş iken, 2014 yılında “Şahsa Karşı ve Mala Karşı” suçların toplamı 949 olmuştur. Olay sayısında bir düşüş meydana gelmiştir. Bu noktada, alınan tedbirlerin yerinde olduğu anlaşılmakla beraber, gelecek yıllar için planlama yapılırken bu tedbirlerin tekrar gözden geçirilerek, eksikliklerin giderilmesi büyük önem arz etmektedir” diye konuştu. Erdoğan konuşmasını güvenlik güçlerine teşekkür ederek tamamladı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑