Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kandıra’da 200 Öğrenci Ödül Aldı

Kandıra Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği İlköğretim 0kulları Arası Bahar Futbol Turnuvasında Birincilik Kupasını Kocakaymaz Yunus Emre İ.Ö.Okulu aldı.

21 Nisan 2012 Saat: 15:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.667 kez okunmuştur

Kandıra’da 200 Öğrenci Ödül Aldı
Kandıra’da 200 Öğrenci Ödül Aldı
Kandıra Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği İlköğretim Okulları arası Bahar Futbol Turnuvası müsabakalarının kapanış programında ödülleri şehir stadında sahiplerine verildi. İlçe şehir Stadında yapılan törene İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, Belediye Başkanı Cengiz Kan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, okul Müdürleri ve öğrenciler katıldılar. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından okunması ile başlayan program protokol konuşmaları ile devam etti. İlçe Kaymakamı Hamza Erkal hayatımızda sporun önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Bu programda emeği geçenlere teşekkür etti.
Kandıra’da düzenlenen Bahar Turnuvası Spor Müsabakalarında dereceye giren okullara ödülleri İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, Belediye Başkanı Cengiz Kan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız ve İlçe Müftüsü Burhan Bilgin tarafından takdim edildi. İlk Öğretim Okulları arası Bahar Turnuvasına 5 dal 13 kategori de yarıştı. 600 öğrencinin katıldığı turnalarda 200 öğrenci takım veya ferdi olarak ödül aldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑