Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Kandıra’da 2 yıldır dahiliye doktoru yok

Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’nde uzun süredir çözülemeyen doktor sıkıntısı her geçen gün daha da büyüyor. Bir doktorun daha istifası ile doktor açığı beşe çıktı

28 Kasım 2012 Saat: 18:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.566 kez okunmuştur

Kandıra’da 2 yıldır dahiliye doktoru yok
Kandıra’da 2 yıldır dahiliye doktoru yok
Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’nde doktor açığı 2 yıldan beri çözülemiyor. Hastaneye tedavi için gelen hastalar yollarda rezil oluyor. Bunun yanında, 1 buçuk yıldan beri göğüs hastalıkları, 3 yıldan beri enfeksiyon ve 1 yıldan beri de anestezi uzmanı bulunmadığı biliniyor. Çocuk doktorunun da önceki günlerde istifa etmesiyle Kandıra Devlet Hastanesi’nde 5 önemli uzman doktor açığı oluştu. Buna rağmen idarecilerin ve siyasetçilerin hiçbir adım atmaması Kandıra halkını iyiden iyiye kızdırıyor. AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kandıra’yı ziyaretinde hastaneye de uğramış, başhekim Adil Kurban`dan brifing almıştı.
ACİL ÇÖZÜM BEKLENİYOR Doktorların iş yoğunluğu nedeniyle Kandıra’da durmak istemediğini söyleyen ve doktor eksikliğinden dert yanan Kurban, Işık`tan yardım istemişti. Fikri Işık da Kandıra’ya 5 uzman doktor sözü vermişti. Ancak bırakın 5 doktorun gelmesini eldeki mevcutlar da gitti. Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte dahiliye ve göğüs hastalıkları uzmanlarına ihtiyaç bir kat daha artarken, Kandıralılar mecburen onca yolu tepip İzmit’e gelmek zorunda kalacak. Kandıralılar, yetkililerden ve siyasilerden acil çözüm bekliyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑