Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra’da 2/B yıkımı

Kandıra Belediyesi kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için Kandıra ve köylerinde denetlemelerini sürdürüyor. Kandıra Babalı ve Çamkonak Köyleri’nde 2/B üzerine yapılan 9 bina tespit edilerek yıkımı önceki gün gerçekleşti.

14 Mart 2013 Saat: 17:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.499 kez okunmuştur

Kandıra’da 2/B yıkımı
Kandıra’da 2/B yıkımı

Kandıra’nın sahil köyleri olan Babalı ve Çamkonak çevresinde 2/B arazisi üzerine yapılan inşaatların Kandıra Belediyesi ekipleri tarafından tespit edilmesinin ardından yıkım kararı başlatıldı. Çamkonak ve Babalı arasında 5-6 ay önce yapılan 9 inşaat Kandıra Belediyesi ekipleri tarafından kaçak olduğu gerekçesiyle yıkılırken halkla yıkım ekibi arasında gergin anlar yaşandı. Yıkım sahasında yaşanacak herhangi bir olay karşısında Kefken Jandarma ekipleri ve çok sayıda zabıta alanda yer aldı.
BİNALAR YIKILMASIN Kandıra Belediyesi son zamanlarda 2/B arazisi üzerine yapılan kaçak inşaatlara müsaade etmezken tespit ettiklerini iş makineleriyle yıkarak kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor. Babalı ve Çamkonak Köyleri’nde başlatılan bu çalışma ileriki günlerde de farklı köylerde de devam edeceği öğrenildi. Babalı Köyü Muhtarı Mehmet Özmen, “Hiçbir tebligat uyarı yapılmadan binaların yıkılması halkımızı mağdur ve tedirgin etmiştir. Bu konuda belediyeden duyarlı olmasını halkın milli serveti olan bu binaları yıkma yerine çıkar yolu üretmesini rica ve talep ediyoruz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑