Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra’da 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 93. yıldönümü Kandıra’da büyük bir coşkuyla kutlandı.

22 Mayıs 2012 Saat: 00:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.371 kez okunmuştur

Kandıra’da 19 Mayıs coşkusu
Kandıra’da 19 Mayıs coşkusu
Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 93. yıldönümü kutlamaları, Hükümet Konağının bahçesindeki Atatürk büstüne çelenk konulmasının ardından Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim okuluna geçildi.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda yerini alan Kandıra İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, Kandıra Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Taner Uysal, Kandıra İlçe Emniyet Müdürü Turhan Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Kandıra Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Kurban yanı sıra siyasi parti temsilcileri, tüm kurum ve idarecileri, Belediye ve il genel Meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda halkın katıldığı Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Lisesi doldu taştı.
Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, Kandıra Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Taner Uysal, öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasıyla başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 93. yıldönümünde hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu.
Çeşitli spor müsabakalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini, Kandıra Kaymakamı Hazma Erkal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Kandıra Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Taner Uysal elinden aldılar. 19 Mayıs Spor ve Gençlik Bayramı öğrencilerin gösterileri ardından İkram ile son buldu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑