Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz göreve başladı

Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Çelebi’nin İzmir Ödemiş’e atanmasının ardından yerine atanan Ramazan Yılmaz, görevine başladı.

14 Temmuz 2014 Saat: 02:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.351 kez okunmuştur

Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz göreve başladı
Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz göreve başladı
Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK)’nın son kararnamesi ile tayin talebi olmadan İzmir Ödemiş’e Cumhuriyet Savcısı olarak atanan Bülent Çelebi, yeni görevine başlamak üzere Kandıra’dan ayrıldı. Çelebi’den boşalan koltuğa ise Muğla Datça’da Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Ramazan Yılmaz atandı. Başsavcı Ramazan Yılmaz’ın eşi Dilek Yılmaz ise Kandıra Adliyesi’ne hâkim olarak atandı.
ÇELEBİ’YE TEŞEKKÜR Ailece Kandıra’ya taşınan ve Kandıra’ya atanmaktan dolayı çok şanslı olduklarını ifade eden Başsavcı Yılmaz, Kandıra’ya hizmet etmek için sabırsızlandığını dile getirdi. Çelebi’nin güzel hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkürlerini iletmeyi de ihmal etmeyen Yılmaz, “Bugüne kadar adaletin gerçekleştirilmesine hizmet etmiş olan Sayın Çelebi’ye teşekkür ediyorum. Bizde almış olduğumuz bu bayrağı devam ettireceğiz. Adaletin gerçekleştirilmesine katkı sağlayacağız” dedi. RAMAZAN YILMAZ KİMDİR? 1983, Antalya doğumlu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. 2005 yılında Manisa’nın Gördes ilçesinde hâkim olarak başlayan görev hayatı Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde Cumhuriyet Savcısı olarak atanmasıyla devam etti. Son olarak Muğla’nın Datça ilçesinde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Yılmaz, Kandıra’ya Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı. Evli ve 2 çocuk babası.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑