Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Belediyesinde imzalı devir teslim!

Kandıra’nın yeni belediye başkanı Erol Ölmez, eski başkan Adnan Turan’dan görevi devraldı. Devir teslim töreninde imzaların atılması da dikkat çekti

8 Nisan 2024 Saat: 17:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.503 kez okunmuştur

Kandıra Belediyesinde imzalı devir teslim!
Kandıra Belediyesinde imzalı devir teslim!

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Kandıra Koordinatörü Selim Çoban, il yönetim kurulu üyesi Şeyhmus Sayan, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Alper Tokgöz, Kandıra Belediye Başkan yardımcıları İsmail Akalın, Murat Ölmez, Özgür Uluce ve birim müdürlerinin hazır bulunduğu devir teslim töreni başkanlık makamında gerçekleştirildi.

5 YILLIK RAPOR
Devir teslim sırasında Başkan Turan tarafından 2019- 2024 yılları arasındaki 5 yıllık dönemde, önceki dönemlere göre ekonomik durumunu gösteren bir rapor yeni başkan Erol Ölmez’e sunuldu. Karşılıklı imzalarla raporun teslim alınmasının ardından Başkan Turan, Ölmez’e başarılar dileyerek belediyeden ayrıldı.

ÖLMEZ: ADNAN BEYE TEŞEKKÜR EDERİZ
Törenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Ölmez, “Mazbatalarımızı aldık. Belediyeyi de teslim aldık. Adnan beye teşekkür ederiz. Bundan sonraki hayatında sağlık ve huzur dolu günler dileriz. İnşallah biz AK Parti ve Cumhur İttifakı iktidarında yaptıklarımızın daha üzerine koyarak Kandıramız’a en güzel şekilde hizmet etmek için çalışacağız. Birlikte Kandıra’yız dedik. Kandıra’yı birlikte kucaklayacağız. Yeri gelecek evlatları, anaları, bacıları, ağabeyleri olacağız ama birlikte Kandıra olacağız.

“ÇİFTE BAYRAM YAPALIM”
Dediğimiz gibi belediyeciliği en iyi şekilde nasıl yapılacaksa yapacağız. Cumhur İttifakımızın ilkeleri doğrultusunda daha ileri taşıyacağız. Kandıra rahat olsun. Hizmet birlik beraberlik yönünden bir sıkıntısı olmayacak. Bizimle beraber meclise taşınan diğer partilerin meclis üyelerini de tebrik ediyorum. Hayırlı olsun. Biz ayrım yapmadan, ayrıştırmadan hep beraber olacağız. İlk önce çifte bayram yapalım. O arada teşekkür ziyaretlerimiz yapacağız. Hizmet yarışı bugün itibariyle başlamıştır. Hepimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑