Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra Belediyesi'ne iletişim eğitimi

Kandıra Belediyesi’nin personeli, etkili iletişim ve beden dili eğitiminden geçti. Oldukça verimli geçen eğitimler, bir hafta sürdü.

12 Temmuz 2013 Saat: 22:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.293 kez okunmuştur

Kandıra Belediyesi'ne iletişim eğitimi
Kandıra Belediyesi'ne iletişim eğitimi
Kandıra Belediyesi, personelinin daha iyi hizmet verebilmesi adına düzenlediği eğitim seminerlerine yenisini ekledi. Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Metin Işık ve Yrd. Doç. Dr. Cengiz Erdal, belediye personeline “Etkili İletişim ve Beden Dili” konusunda eğitim verdi. Personelin tamamının katılığı eğitimde Işık ve Erdal, karşılıklı konuşma, hitap şekli, birlikte hareket edebilme, empati kurma, beden dili gibi konular hakkında dersler verdi. Bir hafta süren ve oldukça verimli geçen eğitime katılan personel, sertifikayla ödüllendirildi.
EĞİTİME DEVAM Kaliteli ve etkili belediyecilik anlayışını benimsediklerini her fırsatta dile getiren Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, “Göreve başladığım günden itibaren sürekli değişen ve gelişen bir belediye olmak için büyük çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Büyüyen ve gelişen belediyecilik anlayışımızda, belediyeciliğin en temel kurallarından biri olan vatandaşlarla kurulan iletişime verdiğimiz önem de yer almaktadır.
Bu doğrultuda personelin, uzman eğitmenler aracılığı ile halkla kurduğu diyaloglarda; anlayarak, empati kurarak, sorunlara daha pratik şekilde çözümler bulma becerilerini geliştirmelerini sağladık. Bir hafta boyunca süren kursların verimli geçtiğini düşünüyorum. Belediyecilik adına bize büyük katkılar sağlayacak bu eğitimler devam edecek” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑