Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Belediye eski Başkanı Turan böyle veda etti

Kandıra Belediye eski Başkanı Adnan Turan görevine AK Partili yeni başkan Erol Ölmez’e devretti. Devir teslim töreninin ardından sosyal medya hesabından hayli dikkat çeken bir paylaşım yaptı

8 Nisan 2024 Saat: 17:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.323 kez okunmuştur

Kandıra Belediye eski Başkanı Turan böyle veda etti
Kandıra Belediye eski Başkanı Turan böyle veda etti

Kandıra Belediye eski Başkanı Adnan Turan açıklamasında, belediyeyi eski Başkan Ünal Köken'den ekonomik olarak nasıl devralıp nasıl bıraktığını anlattıktan sonra herkese teşekkür etti. Ancak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı ismen zikretmesine rağmen İl Başkanı Şahin Talus’u zikretmedi, "AK Parti teşkilatlarımız" diyerek geçiştirdi. 

YÜZDE 25 İLE BORÇLA DEVRALDIM
İşte o paylaşım:“Kıymetli Hemşerilerim 2019 yılından bugüne 5 yıllık dönemde belediye başkanı olarak sizlere ve sevdamız Kandıra’ya hizmet etmenin onur, gurur ve mutluluğunu yaşadım. Görev yaptığımız süreç içerisinde hiçbir mahallemizi ve vatandaşımızı ayırt etmeksizin, gönül belediyeciliği şiarıyla çalıştık. Kandıra'mızın menfaatlerini göz önünde bulundurarak sizlerle el ele, gönül gönüle hizmet edip, ilçemizi her açıdan bir adım daha ileriye taşıma gayretinde olduk.

“KASADA PARA VAR. 429 DÖNÜM KAZANDIRDIM”
Bütçesine göre yüzde 25 oran borçla devraldığımız belediyemizi, Pandemi ve asrın depremi gibi tüm olumsuzluklara rağmen yüzde 1.44 oranla vadesi gelmemiş bir borçla teslim etmenin huzurunu yaşıyoruz. Yine kasasında 3.7 milyon TL bulunan, arazi mülklerine 429 dönüm arazi kazandırmış, araç parkına 81 adet araç, iş makinesi ve ekipman kazandırılmış, ekonomik olarak tıkır tıkır işleyen bir belediye olarak devretmenin, görevimizi hakkıyla yerine getirmenin hazzı, inancı, huzuru ve mutluluğunu yaşıyorum.

"AK PARTİ TEŞKİLATIMIZA"
Çok değerli kardeşlerim;
Başta siz çok kıymetli hemşerilerimiz olmak üzere, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç Dr. Tahir Büyükakın başkanıma, AK Parti teşkilatımıza, meclis üyesi arkadaşlarıma, belediye çalışma arkadaşlarıma, çok kıymetli muhtarlarımıza ve bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederim.

“EROL ÖLMEZ BAŞKANIMA”
31 Mart 2024 seçimlerinde halkımızın teveccühü ile belediye başkanı seçilen Erol Ölmez başkanımıza görevi teslim ettim. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Seçim sonuçlarının ilçemize ve milletimize hayırlar getirmesini Rabbim’den niyaz ediyorum.

“HİZMETLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”
Kandıra ile gönül bağımızın her daim devam edeceğini herkes bilsin. Siyasete bir başkan olarak veda etsem de, Kandıra sevdalısı, bir Kandıralı olarak, yapılacak hizmetlerin takipçisi olacağımın bilinmesini isterim. Bu vesile ile 5 yıllık hizmet yolculuğum boyunca birlikte yol yürüdüğümüz tüm Kandıralılara tekraren yürekten teşekkür ediyorum. Her birinize hakkımı helal ediyorum. Sizler de haklarınızı helal ediniz.
Allah’a emanet olun...”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑