Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Kandıra Anadolu Lisesi’nde mezuniyet coşkusu

Kandıra Anadolu Lisesi 2011-2012 eğitim öğretim yılı mezunlarının okul bahçesinde düzenlediği Muhteşem törenle sertifikalarını aldılar.

6 Haziran 2012 Saat: 20:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.361 kez okunmuştur

Kandıra Anadolu Lisesi’nde mezuniyet coşkusu
Kandıra Anadolu Lisesi’nde mezuniyet coşkusu

Kandıra Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen törene Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, CHP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, Kandıra Belediye Meclis Üyeleri Salih Akyıldız, Belediye meclis Üyesi aynı zamanda Kandıra Anadolu Lisesi Okul Aile birliği Başkanı Erkan İşler, ÇYDD Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren, Anadolu Lisesi Okul Müdürü Elif Göktaş, Okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayı da veliler ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.
Düzenlenen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Okul Müdürü Elif Göktaş açılış konuşması yaparak tüm katılımcılara teşekkür etti. Teşekkür konuşmasının ardından Okul birincisi 12 Fen A sınıfı öğrencisi Alime Çıtır’ı başarılarından dolayı tebrik edilmelerinin ardından hediyesi takdim edildi. Ödül töreninin ardından mezun olan 43 öğrenciye diplomaları takdim edildi. Ardından Anadolu Lisesi Öğrencisi Sefa Budak tarafından Öğretmenlerine hazırladığı konuşması tüm öğretmelere duygulu anlar yaşattı.
Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğrenmeni Nihal Dinç ve Öğrencilerin hazırladığı Görsel Sanatlar sergisi gezildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız mezun olan 43 öğrenciyi mezuniyetlerinden ötürü tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 43 öğrenci mezuniyet törenin de yaşadıkları sevinç öğretmenleri tarafından sertifikaları verilmesiyle duygu dolu anlara dönüştü. 4 yıldan beri beraber olduğu sınıf arkadaşları, idarecileri ve öğretmenlerinden ayrılmanın hüznünü yaşayan öğrencileri mezun olmanın da ayrı bir sevincini yaşadı. Mezun olan tüm öğrenciler Keplerini havaya fırlatarak davetliler tarafından büyük alkış öğrenciler aileleri ve yakınlarıyla hatıra fotoğrafı çektirerek tören sona erdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑