Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra Akçakoca nihayet yenileniyor

AKP’nin Kandıralı il genel meclis üyeleri İsmail Akalın ve Haluk Şen’in büyük gayretleri sonrasında Akaçkoca ilk okulunun ihalesi bir ay önce yapılmıştı. İhaleyi alan firma yer tespiti yaparak okulun yapımı için start verdi

19 Ekim 2012 Saat: 00:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.105 kez okunmuştur

Kandıra Akçakoca nihayet yenileniyor
Kandıra Akçakoca nihayet yenileniyor
Kandıra merkezde ilk okul olarak hizmet veren Akçakoca ilkokulu nihayet yenileniyor. Prefabrikte 200, eski binada 250, yeni binada ise 120, toplam da 570 öğrenci eğitim görüyordu. 13 yıldan beri okul bahçesine kurulan prefabrikte eğitimini sürdüren Akçakoca ilk okulu ihalesi önceki gün yapıldı. Burada eğitim gören 570 öğrenci, öğretmen ve idareci Tasvire Hurşit Güneş İlkokuluna taşınarak eğitime devam ediyor.
220 GÜNDE TAMAMLANACAK AKP’li İl genel meclis üyesi İsmail Akalın “ İl Özel İdaresi tarafından Kandıra da yaptırılacak 24 derslikli Akçakoca İlkokulu yapım işi ihalesi yer tespiti yapıldı. Yer tesliminden itibaren 220 günde tamamlanacak olan okulda, prefabrik ve eski iki binası yıkılarak yerine 4 kattan oluşan bin 500 metrekare üzerine 24 derslik modern bir okul yapılacak” dedi.
İHALEYE 11 FİRMA KATILDI İhale şartnamesinde okul binasının belirtilen sürede yetiştirilebilmesi için, gerekmesi halinde çift kalıp sistemi veya vardiyalı çalışma gibi tedbirlerin yüklenici tarafından alınması şartı yer alıyor. Yaklaşık maliyeti 3 milyon 613 bin 794 lira olan ihaleye 11 firma katıldı.11 firma arasından Akasya İnşaat İş Ortaklığı 2 milyon 687 bin lirayla ihaleyi alan firma oldu. Önümüzdeki günler Akçakoca ilkokulu yıkılarak modern bir okul inşaatı başlayacak.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑