Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra Adliyesi’nde Koronavirüse Karşı Sıkı Tedbir

Kandıra Adliyesi’nde normalleşme süreci kapsamında 15 Haziran itibariyle davalara başlandı. Duruşma salonlarında üst düzey önlemler alınırken, adliye binasına aynı anda en fazla 25 vatandaşın alınabileceği bildirildi.

21 Haziran 2020 Saat: 22:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.765 kez okunmuştur

Kandıra Adliyesi’nde Koronavirüse Karşı Sıkı Tedbir
Kandıra Adliyesi’nde Koronavirüse Karşı Sıkı Tedbir

Kandıra Adliyesi, normalleşme sürecindeki tüm tedbirleri alarak 1 Haziran itibariyle yargısal faaliyetlerine başlarken, hafta başından itibaren de davalara başlandı. Bu kapsamda duruşma salonlarında da üst düzey önlemler alındı. İşi olmayan ve maske takmayan vatandaşların adliyeye girmesine izin verilmeyeceği gibi adliye binasına aynı anda en fazla 25 vatandaşın alınabileceği bildirildi.

10 METREKAREYE 1 KİŞİ

Kandıra Adliyesi’nde koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni çalışma esaslarına göre maskesi olmayan hiç kimse adliyeye alınmayacak. Herhangi bir iş ve işlemi olduğunu ispat edemeyenlerin adliyeye girişine izin verilmeyecek. Adliye girişinde herkesin ateş ölçümü yapılacak, ateşi yüksek çıkanlar adliyeye alınmayıp sağlık kuruluşuna yönlendirilecek. Adliyedeki insan sirkülasyonunu kontrol altında tutmak için aynı anda 10 metrekareye bir kişi bulunacak şekilde giriş izni verilecek.

ÜST DÜZEY ÖNLEMLER

Öte yandan adliyedeki tüm personele kullanması için her gün yeteri miktarda maske dağıtımı yapılırken, Mahkeme ve Cumhuriyet Savcılığı kalemleri ile icra dairesi şeffaf bölmelerle kapatıldı. Adliyenin her katına gelenlerin kullanması için yeteri miktarda dezenfektanlar yerleştirilirken, adliyenin her katında sosyal mesafeye riayet edilmesi için yerlere uyarı işaretleri konuldu. Aynı zamanda adliye binasında salgına karşı her gün ilaçlama yapılırken, her gün düzenli aralıklarla temizlenmeye de titizlikle devam ediliyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑