Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Kandıra, 2015’de spor salonuna kavuşuyor

Kandıra’nın en büyük eksikliklerinden biri olan kapalı spor salonu, üç kurumun girişimiyle nihayet ilçemize yapılıyor. 2015’de Kandıra spor salonuna kavuşuyor.

23 Ocak 2014 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.465 kez okunmuştur

Kandıra, 2015’de spor salonuna kavuşuyor
Kandıra, 2015’de spor salonuna kavuşuyor

Kandıra’nın en büyük eksikliklerinden biri olan çok amaçlı kapalı spor salonu Gençlik ve Spor Bakanlığı, İl Özel İdare ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa ilçemize yapılıyor. Kandıra Ak Parti il genel meclis üyesi İsmail Akalın, ilçemize yapılacak olan çok amaçlı kapalı spor salonunun projelerini bizimle paylaştı. Kandıra’ya yapılacak olan kapalı spor salonu sanayi çarşısı, pazar yeri ve şehir stadı üçgeninde 10 dönümlük bir alana yapılacak.
BİN KİŞİLİK KAPALI SPOR SALONU Kandıra Çarşı Mahallesi kapalı pazar yeri yanında 115 ada 84 parsel 5.352 metrekarelik alana ve 155 ada 98 parsel 4.659 metrekarelik bir alana toplam 10 dönüm yer kapalı spor salonu için tahsis edildi. 6.500 metrekare üzerine yapılacak olan 1000 kişilik kapalı spor salonunun ihalesi 6 Şubat’ta Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmet Dairesi İhale İşleri Şube Müdürlüğü’nde saat 10.30’da yapılacak. Yapımını Gençlik ve Spor Bakanlığı, İl Özel İdare ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi üstlendi. İhalenin tamamlanmasının ardından 390 gün sonra kapalı spor salonu ilçemizde halkın hizmetine sunulacak.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑