Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kamuya 1360 personel alınacak! İşte, başvuru detayları

Gelir İdaresi Başkanlığı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ile TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsünde görev yapmak üzere 1360 kişi istihdam edilecek.

25 Aralık 2023 Saat: 16:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.178 kez okunmuştur

Kamuya 1360 personel alınacak! İşte, başvuru detayları
Kamuya 1360 personel alınacak! İşte, başvuru detayları

Resmi Gazete’de yayımlanan ilanlara göre 3 kamu kuruluşuna bin 360 personel alınacak. Alınacak personellerin, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Gelir İdaresi Başkanlığı ve TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü'nde görev yapacakları öğrenildi.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?
Yayınlanan ilanlara göre Gelir İdaresi Başkanlığı’na sınavla bin 271 gelir uzman yardımcısı alınacak. İlana başvurular 15 Nisan'da başlayacak ve adaylar başvuru sırasında öncelik sırasına göre 5 il tercihi yapabilecek. Başvurular 25 Nisan Perşembe günü itibariyle sona erecek. Ayrıca Gelir İdaresi Başkanlığı’na 50 devlet gelir uzman yardımcısı alınacak. İlana ön başvurular 7-13 Mart'ta, son başvurular ise 22-28 Mart'ta alınacak. İki ilan içinde yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı sınav uygulanacak.

TÜBİTAK KAÇ PERSONEL ALACAK?
TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü’ne 2 personel alınacak. İlana başvurular 3 Ocak tarihine kadar “https://kariyer.tubitak.gov.tr” adresi üzerinden yapılabilecek.

UZMAN VE DENETÇİ ALINACAK

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu kadrolarına 29 uzman ile 8 denetçi alınacak. Adaylar iş ilanına 29 Aralık’tan itibaren http://www.tkdk.gov.tr adresi üzerinden başvuru yapabilecek. Başvurular 7 Ocak Pazar günü sona erecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑