Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kalp krizi geçiren il başkanı evine döndü!

Geçtiğimiz şubat ayında Kıbrıs'ta kaldığı otelde kalp krizi geçiren Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan, sağlığının düzelmesinin ardından Kocaeli'ye döndü

4 Nisan 2024 Saat: 07:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 431 kez okunmuştur

Kalp krizi geçiren il başkanı evine döndü!
Kalp krizi geçiren il başkanı evine döndü!

Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan, 27 Şubat günü Kıbrıs'ta kaldığı bir otelde kalp krizi geçirmişti. Geçirdiği kalp krizinin ardından önce Magosa Yeni Boğaziçi Hastanesinde anjiyo olan Arslan, buradan da Lefkoşa Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesine sevk edilmişti. Yaklaşık 1 aydan bu yana geçirdiği kalp krizi nedeniyle Kıbrıs'ta müşahede altında bulunan Yalçın Arslan, Sağlık durumunun düzelmesinin ardından Türkiye'ye döndü. Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Arslan, süreçle ilgili olarak şunları söyledi:

TÜRKİYE'YE DÖNDÜM
"27 Şubat günü, KKTC Magosa kentinde eşim ile birlikte kaldığımız otelde bir kalp krizi geçirdim. Magosa Yeni Boğaziçi Hastanesinde müşahede altına alındım ve anjiyo oldum. Ertesi gün ise Lefkoşa Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesine sevk edildim. Türkiye'ye dönüşüme izin verilmeyince, 6 Mart tarihinde de bu hastanede başarılı bir açık kalp ameliyatı geçirdim. Uzun bir süre sonra, doktorlar tarafından verilen uçuş izni ile 20 Mart tarihinde yurdama, evime döndüm. Şükür evimdeyim, sağlıklıyım. Bugüne değin sesimin de sorunlu olması nedeniyle telefonum kapalıydı. Bu neden ile bana ulaşamayan, ulaşan tüm dostlarıma teşekkürlerimi iletiyorum. Sıcak ilginiz kalbime ferahlık getirdi. Hepinize, sağlıklı günler dilerim"

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑