Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Jandarma, Kandıra sahillerinde göz açtırmıyor

Kandıra sahilleri bayramda iki yüz bin kişiden fazla tatilciyi ağırladı. Jandarma plaka tespit ve mobese kayıtlarına göre üç günlük bayram boyunca elli iki bin araç, Kandıra sahillerine giriş yaptı.

13 Ağustos 2013 Saat: 13:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.895 kez okunmuştur

Jandarma, Kandıra sahillerinde göz açtırmıyor
Jandarma, Kandıra sahillerinde göz açtırmıyor
Kandıra sahillerinde kısıtlı sayıda askeri personel ile hizmet veren Kefken ve Kerpe Karakol Komutanlıkları bayram süresi boyunca on binlerce aracın trafik akışını düzenli sağlarken, tatilcilerin asayişini korumak için gece gündüz görev yaptı. Kocaeli Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Birol Şimşek, İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Albay Eyüp Sabri Kirişçi, Kandıra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlker Emirze, Üsteğmen Mehmet Tekin, Kefken ve Kerpe Karakol Komutanlığını yürüten Mehmet Başçavuş ile birlikte Kandıra sahillerinde inerek incelemelerde bulundu.
200 BİNİ AŞKIN TATİLCİ Ramazan Bayramı’nda Jandarma plaka tespit ve Mobese kayıtlarına göre üç günlük bayram sürecinde elli iki bin araç ve iyi yüz bini aşkın vatandaş, Kandıra sahillerinde bayramını geçirdi. Kısıtlı sayıda askeri personelle hizmet veren Kandıra ilçe Jandarma Komutanlığı, Kerpe ve Kefken Karakol Komutanlıklarında görev yapan tüm birimler 24 saat görev başında halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalıştı. Üç günlük bayram süresinde jandarma kayıtlarında sadece iki hırsızlık olayı gerçekleştiği bildirildi. Bu kişilerde jandarma ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.
SUÇ OLAYLARINDA CİDDİ DÜŞÜŞ Kandıra sahillerinde olası suçlara anında müdahale için atlı jandarma, eğitimli köpek, motosikletli birimler, trafik ve asayiş ekipleri olmak üzere bir çok jandarma personeli görev yapıyor. Jandarmanın iki yüz bini aşkın tatilciden sadece iki suçun işlenmesi, alınan önlemlerin ciddiyetini ortaya seriyor. Alınan önlemler ile birlikte bölgede işlenen suç olaylarında ciddi düşüş olduğunu gözleniyor. Kandıra sahillerindeki işletmeciler ve tatilciler jandarmanın bu başarılı çalışmasından dolayı oldukça memnun.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑