Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Jandarma ile çatışmaya giren 6 zanlı gözaltında

Kerpe Jandarma ekipleri, Kandıra sahillerinde sabah karanlığında devriye gezerken şüpheli 4 kişiyi takibe aldı. Araç çalmak isteyen şüpheliler jandarma ekiplerinin 'dur' ihtarına ateşle karşılık verince çatışma çıktı.

23 Temmuz 2013 Saat: 06:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.128 kez okunmuştur

Jandarma ile çatışmaya giren 6 zanlı gözaltında
Jandarma ile çatışmaya giren 6 zanlı gözaltında
Edindiğimiz bilgilere göre Kerpe Jandarma ekipleri sabah karanlığında Kumcağız Deta Sitesi çevresinde devriye gezerken şüpheli hareketleriyle dikkat çeken 4 kişiyi takibe aldı. Araç çalmaya teşebbüs ettiği gözlenen 4 hırsız zanlısı jandarma ekiplerinin 'dur' ihtarına ateşle karşılık verince çatışma çıktı. Araçla kaçmaya çalışan şüpheliler Kumcağız Kerpe arasındaki yoldan ormanlık alana girdi.
Şüphelilerin kaçtığı araç jandarma ekiplerince orman içersinde sıkıştırıldı. Şüpheliler araçtan inip yaya olarak kaçmaya başladı. İzini kaybettirmek için ormana giren 4 kişi ve jandarma arasında yaşanan kovalamaca nefes kesti. Jandarma ekipleri bir kişiyi etkisiz hale getirerek yakalarken 3 kişi ise kaçmayı başardı.
Şüpheliler, jandarmanın "dur" ihtarına uymayıp ateşle karşılık verdi. Çıkan çatışmada, bir şüpheli bacağından yaralandı. Bir kişi silahı ile birlikte yakalanırken diğer üç kişi kaçmayı başardı. Jandarmanın ısrarlı takibi sonrasında 1 şüpheli de Kumcağız Sahili’nde yakalandı.
Kandıra’nın tüm giriş ve çıkışları jandarma tarafından kontrol altına alındı. Her bölgede yol kontrolü yapan jandarma ekipleri Kandıra Akçaova üzerinden Ağva istikametine giden Chavrolet marka bir aracın jandarma ekibini görünce yoldan dönmesi üzerine ekipler hemen şüpheli aracın peşine düştü. İstanbul’dan diğer arkadaşlarını çağırarak almalarını söyleyen zanlılar arkadaşları ile birlikte 4 kişi gözaltına alındı. İstanbul Pendik’ten Kandıra sahillerine hırsızlık için gelen 4 kafadar bu sefer jandarmanın engeline takıldı.
Kısa sürede 6 hırsız zanlıları Hüseyin K., Anıl M.D., Recep D., Murat E., Metin K., ve Erkan Ş. jandarma ekiplerince gün boyu aramaların ardından kıs kıvrak yakalandı. Gözaltına alınan zanlıların ‘adam öldürmeye teşebbüs, nitelikli yağma ve hırsızlık’ suçlarından arandığı öğrenildi. İfadeleri alınan 6 hırsız zanlısı sağlık kontrolünün ardından Kandıra Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi.
Gözaltına alınan 6 hırsız zanlısı çıkarıldığı mahkemede Anıl M.D., Recep D., Murat E. tutuklanarak ceza evine gönderilirken Hüseyin K., Metin K. ve Erkan Ş. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıdı. Şüphelilerin jandarma ile girdikleri çatışmada kullanılan iki adet kiralık araç ile 3 tane kuru sıkı tabanca, 2 adet sahte kimlik ele geçirildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑