Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

jandarma ile çatışmaya giren 4 hırsız zanlısı yakalandı

Kerpe Jandarma ekipleri, Kandıra sahillerinde sabah karanlığında devriye gezerken şüpheli 4 kişiyi takibe aldı. Araç çalmak isteyen şüpheliler jandarma ekiplerinin 'dur' ihtarına ateşle karşılık verince çatışma çıktı.

20 Temmuz 2013 Saat: 11:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 16.260 kez okunmuştur

jandarma ile çatışmaya giren 4 hırsız zanlısı yakalandı
jandarma ile çatışmaya giren 4 hırsız zanlısı yakalandı
Kerpe Jandarma ekipleri sabah karanlığında Kumcağız Deta Sitesi çevresinde devriye gezerken şüpheli hareketleriyle dikkat çeken 4 kişiyi takibe aldı. Araç çaldıkları gözlenen 4 hırsız zanlısı jandarma ekiplerinin 'dur' ihtarına ateşle karşılık verince çatışma çıktı. Araçla kaçmaya çalışan şüpheliler Kumcağız Kerpe arasındaki yoldan ormanlık alana girdi.
Şüphelilerin kaçtığı araç jandarma ekiplerince orman içersinde sıkıştırıldı. Şüpheliler araçtan inip yaya olarak kaçmaya başladı. İzini kaybettirmek için ormana giren 4 kişi, jandarma arasında yaşanan kovalamaca nefes kesti. Jandarma ekipleri bir kişiyi etkisiz hale getirerek yakalarken 3 kişi ise kaçmayı başardı.
Şüpheliler, jandarmanın "dur" ihtarına uymayıp ateşle karşılık verdi. Çıkan çatışmada, bir şüpheli bacağından yaralandı. Bir kişi silahı ile birlikte yakalanırken diğer üç kişi kaçmayı başardı. Kaçan zanlılar için jandarma ekiplerince aramalar devam ediyor. Göz atına alınan E.ş’nin ‘adam öldürmeye teşebbüs, nitelikli yağma ve hırsızlık’ suçlarından arandığı öğrenildi.
Şüpheliler, jandarmanın "dur" ihtarına uymayıp ateşle karşılık verdi. Çıkan çatışmada, bir şüpheli bacağından yaralandı. Bir kişi silahı ile birlikte yakalanırken diğer üç kişi kaçmayı başardı. Kaçan zanlılar için jandarma ekiplerince aramalar devam ediyor. Göz atına alınan E. Ş’nin ‘adam öldürmeye teşebbüs, nitelikli yağma ve hırsızlık’ suçlarından arandığı öğrenildi. İstanbul Pendik’den Kandıra sahillerine hırsızlık için gelen 4 kafadar bu sefer jandarmanın engeline takıldı. Şüphelilerin jandarma ile girdikleri çatışmada kullanılan kiralık 35 u 24 87 plakalı araç ile 9 mm çapında tabanca ve tabancalara ait mermi; çatışmada kullanılan 3 boş kovan ele geçirildi.
Jandarma ekipleri Kumcağız Kerpe arasında izlerini kaybettiren biri yaralı 3 şüpheliyi birkaç saat içinde yakaladı. Jandarma ekipleri dört şüphelinin sağlık kontrolünün ardından ifadelerini aldı. Akşam saatlerinde iki kişi daha yapılan operasyonla gözaltına alındı. Gözaltına alınan 6 kişi Pazartesi günü Kandıra Cumhuriyet Savcılığına sevk edileceği öğrenildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑