Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Jandarma Hırsızlığa karşı broşür dağıttı

Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığı, Kandıranın tüm köylerinde toplantı düzenleyerek hırsızlık önlemlerine karşı hem broşür dağıtıyor hem de halkı bilgilendiriyor.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.092 kez okunmuştur

Jandarma Hırsızlığa karşı broşür dağıttı
Jandarma Hırsızlığa karşı broşür dağıttı

Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığı, Kandıranın tüm köylerinde toplantı düzenleyerek hırsızlık önlemlerine karşı hem broşür dağıtıyor hem de halkı bilgilendiriyor.

 

ÜNAL CANKURT

Yaz aylarının yaklaşmasıyla arttan hırsızlık olaylarına karşı haklı bilgilendirmek ve bilinçlendirerek köylerin güvenliğini emniyetini en güzel şekilde sağlıyor. İlçe Jandarma ekipleri köy muhtarları ile birlikte köy halkını toplayarak hırsızlık, yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına yönelik tedbirlerle ilgili toplantılar düzenleyerek halkımızı bilinçlendiriyor.

Toplantılar da haksız ve kolay yoldan kazan sağlamayı alışkanlık haline getiren kişiler hırsızlık gibi suçlara yönelebiliyor. Bu tür olayların önlenmesi için İlçe Jandarma tarafından gerekli tedbirler alınarak köylülerimizin güvenliği sağlanıyor.

 

Tedbirler anlatıldı

Evleriniz de hırsızlık olaylarına karşı tedbirli olmaları yazan broşürde gereken tedbirlerin nasıl alınacağı belirtilmiş. Evlerinize tanımadığınız yabancı kişileri almayın. Şüphelendiğiniz kişiler olursa hemen 156 Jandarmaya bildirin. Broşürde tanımadığınız kişilere telefon ile kendi kişisel bilgilerinizi vermeyiniz diye belirtilmiş. Dağıtılan broşürlerde ayrıntılı olarak ev, işyerlerinde, oto hırsızlığı, Hayvan hırsızlığı, Yankesicilik ve kapkaç olayları, dolandırıcılık ve Bankamatik hırsızlığı ile alınması gereken tedbirler ayrıntılı bir şekilde mevcut bulunmaktadır. Kandıra İlçe Jandarma ekipleri bu broşürleri köy muhtarlarına ve köylere bizzat kendileri giderek toplantı düzenleyip halkımızın güvenliği ve bilinçlenmesi bakımından broşür dağıtıyor.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑