Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

İYİ Partili kadınlar TBMM’de

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in dün gerçekleşen grup toplantısında yalnızca kadın izleyiciler vardı. İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı’nın kadın üyeleri de Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge başkanlığında Ankara’ya git

10 Mart 2022 Saat: 03:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.387 kez okunmuştur

İYİ Partili kadınlar TBMM’de
İYİ Partili kadınlar TBMM’de

İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı’nın kadın üyeleri, Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge başkanlığında Ankara’ya Genel Başkan Meral Akşener’i dinlemeye gitti. İYİ Parti Kandıra İlçe Kadın Politikaları Başkanı Filiz Kolay ve Kandıra İlçe Kadın Politikaları Ekibi, TBMM’de İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın misafiri oldu. 12 ilçeden giden Kocaelili 150 kadın, Grup toplantısında kadınlar 8 Mart anısına beyaz giydi. Türkkan, Meclis Konferans Salonu’nda kadınlara hitaben konuşma yaptı. Türkiye nüfusunun yarısını kadınların oluşturduğunu, ama çalışma hayatında kadının yok denebilecek kadar az sayıda olduğuna vurgu yapan Türkkan, kadınlarda işgücüne katılımın şu anda 1990’ların bile gerisinde olduğunu söyledi.

“AK PARTİ SON DEMLERİNİ YAŞIYOR”
Türkkan, çalışma çağındaki birçok kadının çalışma yaşamı yerine ev hanımı sayıldığını ve işgücünden sayılmadığına vurgu yaptı. Okuyanların da iş bulamadığını söyleyen Türkkan Kocaeli Teşkilatı’nın kadınlarına bir de çağrı yaptı: “Sizler, 28 Şubat sürecinde bile dimdik ayakta duran bir Genel Başkana sahipsiniz. İlham kaynağınız aynı zamanda hemşeriniz de olan Sayın Meral Akşener olsun. AK Parti son demlerini yaşıyor, 20 yıllık AK Parti iktidarı Türk siyasi tarihinde kara bir dönem olarak yer alacak. Kadınlarımız, AK Parti’nin biletini sandıkta kesecek” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑