Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

İYİ Parti Kocaeli'nin İlçe adaylarını açıklayacak

Gebze ve Karamürsel adaylarını açıklayan İYİ Parti Kocaeli’de, adaylık açıklamaları önümüzdeki hafta devam edecek. İlçe adaylarının belirlendiğini söyleyen İl Başkan Acur, “Sıradaki grup toplantımızda 2-3 ilçenin daha adayını açıklayacağız”

16 Kasım 2023 Saat: 18:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 715 kez okunmuştur

İYİ Parti Kocaelinin İlçe adaylarını açıklayacak
İYİ Parti Kocaeli'nin İlçe adaylarını açıklayacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda Kocaeli’nin iki ilçesinin belediye başkan adaylarını açıkladı. Yerel seçimlere aylar kala Akşener, Gebze Belediye Başkan adayı olarak Sadık Güvenç’i ve Karamürsel Belediye Başkan adayı olarak ise Mehmet Baş’ı açıkladı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur’un da katıldığı grup toplantısının ardından Kocaeli teşkilatlarıyla TBMM’de istişare toplantısı gerçekleştirildi. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın da katıldığı toplantının ana gündem maddesi ise yaklaşan yerel seçimler oldu.

Toplantıyı değerlendiren İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, “İYİ Parti TBMM Grup toplantımızın ardından Kocaeli Milletvekilimiz Lütfü Türkkan, ilçe başkanlarımız, il ve ilçe teşkilatlarımız, Gebze ve Karamürsel Belediye Başkan adaylarımızla birlikte istişare toplantımızı Meclis’te gerçekleştirdik. Verimli bir değerlendirme toplantısı oldu. ‘İYİ Belediyecilik’ vizyonumuzla, önce yerelde sonra da merkezi yönetimde gerçek bir sıçramayı başlatmaya geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Belediye başkan adaylarına yönelik açıklamalarda bulunan Acur, “Önümüzdeki hafta yine grup toplantımızda 2-3 ilçemizin daha adayını açıklayacağız. Aslında adaylık açıklamalarını Kocaeli’de toplu bir programla yapacaktık ama böyle bir karar aldık. İlçelerimizin neredeyse tamamında adaylarımız aslında belli. Grup toplantılarımızda ikişer veya üçer adayımızı bu şekilde açıklamaya devam edeceğiz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑