Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Acur: Bizim için öncelik ülkemiz ve milletimizdir

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, “Önceliğimiz Türkiye ve milletimiz olduğu için böyle bir karar aldık” ifadelerini kullandı.

4 Mart 2023 Saat: 01:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 506 kez okunmuştur

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Acur: Bizim için öncelik ülkemiz ve milletimizdir
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Acur: Bizim için öncelik ülkemiz ve milletimizdir

İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, İYİ Parti’nin 6’lı masadan ayrılmasıyla ilgili bir açıklama yaptı. Acur, önceliklerinin millet olduğunu ifade ederek şu açıklamayı yaptı: “İYİ Parti, Genel Başkanımız Meral Akşener’in defaatle ifade ettiği gibi, her türlü dayatmaya, her türlü antidemokratik uygulamaya karşı siyasetin çok geniş yelpazesini aynı çatı altında buluşturmuş bir harekettir. Fakat ne yazık ki 6’lı masada kişisel ihtiraslar Türkiye’nin geleceğinin önüne geçmiştir. Kemal beyin şahsıyla hiçbir sorunumuz yoktur. CHP ile hiçbir sorunumuz yoktur. Ancak anketler bu kadar bariz bir şekilde ortada iken, kazanacak adaylar da CHP’li olduğu halde kabul görülmemesi, milletimiz nezdinde kabul edilebilecek bir durum değildir.

İSTİŞARE OLMADI
Gerek Cumhurbaşkanlığı adaylığı noktasında en ufak bir istişare yapılmadan bir ismin dayatılması, gerekse de bazı siyasi partilerin milletvekilliği taleplerinin adayın belirlenmesinde etkili olması, süreci buraya sürüklemiştir. Bizler İYİ Parti olarak kulağımızı sadece millete verdik. Sokağa çıktığımızda halkın ne dediği belliydi. 81 ili dolaştığımızda halkın talebi ortadaydı. Tüm anketlerde ‘kazanacak aday’ sorusunun yanıtı belliydi. Durum bu iken en ufak bir tartışma yapılmadan masanın onay makamına dönüşmesi, başta da ifade ettiğimiz gibi, İYİ Parti’nin kuruluş ilkeleri ile çelişmektedir. Biz aynı yerdeyiz. Önceliğimiz Türkiye. Dün nasıl kulağımızı millete verdiysek, bugün de, yarın da milletin sesi olacağız.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑