Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

İYİ Parti Kocaeli’de 12 ilçe sil baştan yapılanacak

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, parti içi süreçle ilgili yaptığı değerlendirmede önümüzdeki haftalarda 12 ilçede sil baştan değişikliğe gideceklerini açıkladı

2 Mayıs 2024 Saat: 12:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 794 kez okunmuştur

İYİ Parti Kocaeli’de 12 ilçe sil baştan yapılanacak
İYİ Parti Kocaeli’de 12 ilçe sil baştan yapılanacak

İYİ Parti’de yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu oldu. Bu gelişmenin ardından çeşitli istifalar geldi. İYİ Parti Kocaeli’de de bazı isimler istifa etmişti. Kocaeli’de sürecin nasıl işleyeceği İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, 12 ilçede sil baştan değişikliğe gidilip teşkilatların yenileneceğini ifade etti.

“YENİLENME OLACAK”
Nusret Acur, “Kongrelerin üzerinden bir buçuk yıl geçti. Gerek yönetimler gerek ilçe başkanları değişti. Darıca’da iki kez değişti. Çayırova’da aday oldu atama yapıldı, Körfez’de İzmit’te, Kartepe’de Gölcük’te Başiskele’de, Gebze’de başkanlarımız değişti. Doğal olarak bir yenilenme olacaktır. 12 ilçede sil baştan yapılanma gerekliliğimiz var. Bunu yapacağız” dedi.

İL YÖNETİMİ YENİLENİR Mİ?
Acur, il yönetimiyle ilgili de bilgi vererek, “İl yönetiminde sayısal bir eksik yok. Yönetim kadrosu iyi. İl kadrosu yenilenir mi belki bazı değişiklik ve takviyeler yapılır. Dediğim gibi il teşkilatında gidişatı aksatacak bir eksiğimiz sayısal sorumuz yok” diye konuştu.

Yarın genel merkez başkanlık divanının açıklanacağını söyleyen Acur, önümüzdeki hafta da Kocaeli’de ilçe teşkilatlarıyla ilgili çalışmaları başlatacaklarını belirtti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑