Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

İYİ Parti İl Başkanı Yıldız; “Köyler mağdur edilmemelidir”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, "Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen köylerimizin ciddi kayıpları var. Bunların başında emlak vergileri ve su giderlerinde yüzde yüze yakın artıştan bahsedebiliriz. Köyler mağdur edilmemelidir " dedi.

19 Ekim 2022 Saat: 03:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 604 kez okunmuştur

İYİ Parti İl Başkanı Yıldız; “Köyler mağdur edilmemelidir”
İYİ Parti İl Başkanı Yıldız; “Köyler mağdur edilmemelidir”

İyi Parti İl Başkan Şanbaz Yıldız, bugün il binasında basın toplantısı yaptı, gündeme dair değerlendirmede bulundu. Yıldız toplantıda şu ifadelere yer verdi:

TEK LİSTE VURGUSU
“Delege seçimleri başladı. Delege seçimlerimizi oldukça demokratik şekilde gerçekleştiren bir partiyiz. İlçe delegeleri seçildikten sonra kongrelerimiz start alacak. Bütün illerde seçimlere güçlü girmek için tek liste olması gerektiği tavsiye edildi. Genel merkezde bir komisyon oluşturuldu. İllerde uyuşmazlık olduğu taktirde onlarla görüşülecek. İl kongresi de tek liste olmalı.

ADAY OLMA DÜŞÜNCEM VAR
Ocak veya Şubat ayında il kongremiz olacak. Tekrar aday olmayı düşünmüyorum. Bizden daha fazla partimizi ileriye götürecek genç arkadaşlara yerimizi bırakma hedefindeyiz. İnanıyorum ki gücümüze güç katacağız. Milletvekilliği için aday olma düşüncem var. Genel merkezimizde bu konuyu görüşüyoruz.

AKŞENER CUMHURBAŞKANI OLMALI
Meral Akşener'in milletvekili adayı olmasından ziyade Cumhurbaşkanı adayı olmasından yanayım. 470 bin kişinin katıldığı bir ankette yüzde 40 civarı Meral Akşener çıkıyor. Tüm İyi Partililerin talebi bu yönde. Kendisi milletvekili olursa çok kısır bir döngünün içerisine çekeriz. Kendisi Türkiye’nin adayı olmalıdır.

AK PARTİ'DE DE BÖYLE
Bilindiği gibi AK Parti'de kongreler daha çok tek liste ile yapılıyor. Adaylık başvuruları alınıyor, genel merkez yetkilileri adaylarla tek tek görüşüyor ve bir aday üzerinde mutabık kalınıyor. Parti kongreye belirlenen tek adayla giriyor. Anlaşılan İyi Parti de AK Parti gibi yapacak, kongrelere tek liste ile gidilecek.

“KÖYLER MAĞDUR EDİLMEMELİDİR”
 “Kocaeli genelinde kırsal mahalle diye adlandırdığımız köylerimiz için 16 Ekim 2020 tarihinde eski statülerine kavuşabilmeleri içim 2 yıllık bir süre tanındı, bu süre 31 aralık tarihinde son buluyor. Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen köylerimizin ciddi kayıpları var. Bunların başında emlak vergileri ve su giderlerinde yüzde yüze yakın artıştan bahsedebiliriz. Köyler mağdur edilmemelidir. Köyler bu milletin efendisidir.” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑