Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

İYİ Parti’de Kandıra ve Diğer 7 ilçenin belediye başkan adayı belli oldu!

İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, “Çayırova, Darıca, Gebze, Dilovası, Körfez, Karamürsel, Kandıra, Gölcük ilçelerinde adaylarımız kesinleşti. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in katılımıyla Kasım’da duyuracağız.” dedi.

21 Ekim 2023 Saat: 05:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.804 kez okunmuştur

İYİ Parti’de Kandıra ve Diğer 7 ilçenin belediye başkan adayı belli oldu!
İYİ Parti’de Kandıra ve Diğer 7 ilçenin belediye başkan adayı belli oldu!

İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla yerel seçimler için Kocaeli’nin 8 ilçesinde adaylarının belli olduğunu açıkladı. Kartepe, Derince Başiskele İzmit ilçeleri ve büyükşehir adaylarının belirlenmesi için istişarelerin sürdüğünü söyleyen Acur, adaylarını Kasım ayında Genel Başkanları Meral Akşener’in katılımıyla duyuracaklarını açıkladı.

‘8 İLÇE KESİN, 4 İLÇE BELİRSİZ’
Acur yaptığı açıklamasında, “Kasım ayının başında Meral Akşener’in katılımıyla adaylarımızı tanıtacağız. Şu anda 8 ilçede adayımız belirlendi. Büyükşehri ve diğer ilçelerde adaylar netleşince açıklayacağız. Çayırova, Darıca, Gebze, Dilovası, Körfez, Karamürsel, Kandıra, Gölcük ilçelerinin adayları kesinleşti.” şeklinde konuştu.

‘BÜYÜKŞEHİR İÇİN EN GÜÇLÜ ADAYI BELİRLEYECEĞİZ’
Büyükşehir ve kalan 4 ilçenin adaylarının henüz belli olmadığını söyleyen Acur, “Kartepe, Derince Başiskele ve İzmit ilçelerindeki adaylarımız ise henüz belli olmadı. Büyükşehir için güçlü bir aday konusunda çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

‘4 İLÇE BAŞKANIMIZ İSTİFA EDECEK’
4 ilçede teşkilat başkanlarının değişeceğini açıklayan Acur, “Çayırova, Darıca, Dilovası ve Gölcük ilçe başkanlarımız ay sonu itibariyle aday olmak için görevinden ayrılacak. Dilovası’na yönetimden bir arkadaşımız ilçe başkanın olacak. Diğer ilçelerimizde de yönetim içerisinden bir arkadaş oylamayla seçilip göreve gelecek” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑