Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

İYİ Parti’de hangi ilçe başkanları istifa edecek?

İYİ Parti’de yerel seçimlerde aday olmak isteyen il ve ilçe yöneticilerinin 1 Ekim tarihine kadar istifa etmeleri gerekiyor. İYİ Parti Kocaeli İlçe Başkanları aday adaylığı için istifa düşünceleri olup olmadığını gazetemize açıkladı.

28 Eylül 2023 Saat: 08:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 733 kez okunmuştur

İYİ Parti’de hangi ilçe başkanları istifa edecek?
İYİ Parti’de hangi ilçe başkanları istifa edecek?

İYİ Parti, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Kocaeli’de her belediye için kendi adaylarını açıklayacak. İYİ Parti’de belediye başkan aday adayı ve belediye meclis üyesi aday adayı olmak isteyen il ve ilçe yöneticileri için son istifa tarihi Genel Merkezi tarafından 1 Ekim olarak belirledi. İYİ Parti’de ilçe başkanları adaylık için istifa düşünceleri olup olmadığını Özgür Kocaeli Gazetesine açıkladı.

O İLÇE BAŞKANI İSTİFA EDECEK
İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa edeceğini belirtti. Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı da belediye başkan aday adaylığı düşüncesini il başkanlığı ve genel merkeze ilettiği kendisine “istifa et” denilmesi halinde istifasını sunacağını ifade etti. Darıca İlçe Başkanı Gencay Yıldıztekin ve Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak ise net bir kararları olmadığını söyledi.

İSTİFA ETMEYECEKLER
İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy, Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, Kandıra İlçe Başkanı Yusuf Battal, Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir ve Başiskele İlçe Başkanı İsmail Kar, Gebze İlçe Başkanı Uğur Demir istifa düşüncelerinin olmadığını söyledi. İYİ Parti’de 6 ilçe başkanı yerel seçimlere örgütlerini götürerek başarıya ulaştırmaya çalışacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑