Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

İYİ Parti’de beklenen istifa

İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay, işlerinin yoğunluğu ve çocuğunun eğitimini gerekçe göstererek görevinden istifa etti. Altınay’ın istifa edeceği bir süredir parti kulislerinde dile getiriliyordu.

3 Ekim 2021 Saat: 03:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.272 kez okunmuştur

İYİ Parti’de beklenen istifa
İYİ Parti’de beklenen istifa

İYİ Parti’de önceki akşam beklenen gelişme yaşandı. Bir süredir partiden istifa edeceği siyaset kulislerinde dile getirilen Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay görevinden istifa ettiğini resmen açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Altınay şu ifadeleri kullandı: “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in başlatmış olduğu iyilik hareketinde kurucu ilçe başkanlığı ile göreve başlayıp dört yıldır Kandıra ilçe başkanlığı görevini yürütmekteyim. Son dönemde işlerimin yoğunluğu ve çocuğumun eğitiminden dolayı zamanımın büyük bir kısmını Kandıra dışında geçirmek zorunda kalıyorum.

NEDENLERİNİ AÇIKLADI
Sayın Meral Akşener'in il il gezip esnafı dinlediği, Türkiye’nin geleceği için böylece fazla bir enerji harcadığı dönemde partimizin önünü açmak, daha etkin çalışmasını sağlamak için gururla yaptığım ilçe başkanlığı görevimden bu akşam itibari ile ayrılma kararı almış bulunmaktayım. Gün içinde il başkanımızla yaptığımız görüşmede de bu düşüncelerimi kendisine bildirip görevimden affımı talep ettim. Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni gelecek arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyor, partimizin her zaman emrinde olacağımı ifade etmek istiyorum. "

YILDIZ’DAN AÇIKLAMA
Hilal Kübra Altınay’ın işlerinin yoğunluğu sebebiyle ayrıldığını duyuran İl Başkanı Şanbaz Yıldız bir açıklama yaptı. Yıldız, “İlçe başkanlığı görevi şu an için sonlanmış olsa da sevgi ve saygı çerçevesinde kardeşlik hukukumuz devam edecek olup birlikte yol yürüyeceğiz. Göstermiş olduğu değerli emekleri, İYİ Parti’mize katkıları ve 4 yıllık süreç içerinde teşkilatımıza bağlılığını önceleyen kıymetli duruşundan ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Günden güne büyüyen, iktidara emin adımlarla yürüyen partimizin önünü açmak için yapmış olduğu bu adım İYİ’lik hareketimizin bir göstergesidir. Şu an için görev affında bulunmuş olsa da önümüzdeki süreçte bizlerle olacağını biliyoruz.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑