Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

İYİ Parti Büyükşehir Adayı Yıldıztekin'in projeleri!

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin bugün akşam saatlerinde Kartepe Dedeman Otel’de projelerini anlattı

28 Şubat 2024 Saat: 06:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 314 kez okunmuştur

İYİ Parti Büyükşehir Adayı Yıldıztekinin projeleri!
İYİ Parti Büyükşehir Adayı Yıldıztekin'in projeleri!

Proje Lansman toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleli, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Lütfü Türkkan, GİK Üyesi Cumali Durmuş, İl Başkanı Nusret Acur, İlçe Belediye Başkan Adayları partililer ve vatandaşlar katıldı.

KİMSENİN CEBİNDEN PARA ÇIKMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ
Projelerini anlatan KBB Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, “Kentsel dönüşüm denen bir konu var masada. 160 bin bağımsız konutun çürük olduğunu söyledi. Bizde ahlak, vicdan varsa. 3 gün kutlamaları kabul edeceğim dördüncü gün kolları sınayacağım. İmkan var, yürek var. Kocaeli’yi tertemiz hale getireceğim. Çocuklar binaların altında ölmeyecek. Kimseyi mahallesinden çıkarmayacağız, kimsenin cebinden para çıkmasına izin vermeyeceğiz. Hızlı bir şekilde ilk 5 yılda güçlendirilmesi gereken binaları güçlendirip yıkılması gerekenleri yıkacağız” ifadelerini kullandı.

İNSANLARI KONUT SAHİBİ YAPACAĞIZ
Kent Konutu değerlendireceğini ifade eden Yıldıztekin, “Toki ve Emlak Konut sosyal konut yapmıyor artık. Kocaeli’de seferberlik yaparak en az 50 bin konutu dönüştürerek ucuz, konut üreterek insanları konut sahibi yapacağız. Ben değil insanların bir kedinin bile binaların altında ölmesine müsade etmeyeceğim” dedi.

İNSANLARIN KÖRFEZDEN FAYDALANMASINI SAĞLAYACAĞIZ
İlçelerde ulaşım sıkıntısı olduğunu ifade eden Yıldıztekin, “Bir çok ilçemizde ulaşım ile ilgili sıkıntılar var. İlçelerimizin girişleri yok. Bir çok ilçede. Hafif raylı sistemler ile trafiği rahatlatmamız lazım. Deniz ulaşımında deniz ağını oluşturarak insanların Körfez’den faydalanmasını sağlayacağız. Geçende Belediye başkanımız 8 milyon metreküp çamur olduğunu ifade etti. Bu çamurdan dolayı kanser riski var mı? İlk projelerinden biri Körfez’de temizlik. Temizleyeceğiz diyor ama biz süratle başlayacağız” şeklinde konuştu.

TIR PARKLARI YAPILACAK
Körfez Derince bölgesinde tır trafiği var. Bir şekilde TIR Parkları ile şehir kirliliği yapmayacaklar. İnsanlara sus payı gibi battı çıktılar yapıldı. Derince ve Rota limanı kavşaklarında akıllı kavşakları ile sorunları çözeceğiz. Limanların Kuzey Marmara otoyoluna ulaşması için gerekeni yapacağız. Şehir merkezlerinin en büyük sorunu otopark sorunu. Gebze, İzmit, Darıca ve Çayırova’da otopark sorununu ortadan kaldıracağız.

EMEKLİLERE MAAŞ
Sosyal destekler oldukça önemli. Merhamet dolu değil adalet dolu bir dünya istiyorum. Ucuz ekmek kuyruklarına insanlar girsin istemiyoruz. Biz ekmeği 4,60’tan satacağız. İktidar olup emeklilerin sorunlarını çözünceye kadar. Emeklilere 3 bin 800 TL yardım edeceğiz. Belediye çalışanlarına adaletsizce maaşlar ödeniyor. Ben belediye başkanı olduğumda en az yoksulluk sınırı olan 47 bin lira ödeyeceğim. Girişimci ruhlara 200 bin TL destek vereceğim. 3 Ay boyunca annelere asgari ücret desteği vereceğim.

ÜCRETİZ YEMEK
Okullardaki öğrencilerimize yemeklerini vereceğiz. Bunları ev hanımları üretim iş imkanı edinmiş olacak. Kocaeli’de sığınma evleri açacağız, devlete baskı yaparak kadınların baskı altında kalmasına müsaade etmeyeceğiz. Bütün ilçelerde çocuk köy projeleri oluşturacağız.

HAYVANLARIMIZ BAŞIBOŞ OLMAYACAK
15 bin Üniversite öğrencisine 2 bin 500 TL yardım yapacağız. Öğrencilerimize yardım yapacağız. İzmit Sahil’e marina yapıp İzmit’i marka şehir yapacağım. Teleferik projelerimiz var. Birçok ilçemizde pazarlarda kadınların kullanacağı alanlar yok. Hünkar Çayırı müze haline gelecek. Ne kadar oy alırız ne kadar kazanırız bunlar yanlış sorular. Biz irademizi ortaya koyduk. Kazanacağız. Size kazanma sözü veriyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑