Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

İSU'da organizasyon şeması değişti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nın ardından, İSU'nun genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda İSU'nun organizasyon şeması değişti.

22 Temmuz 2022 Saat: 12:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 981 kez okunmuştur

İSUda organizasyon şeması değişti
İSU'da organizasyon şeması değişti

İSU Genel Kurulu'nda, kent nüfusunun 2 milyon üzerine çıkması ve İSU'nun kentin her yerinde daha etkin bir şekilde hizmet verebilmesi için organizasyon şemasında değişikliğe gidilmesi görüşüldü. Oluşturulan yeni organizasyon şemasının genel kurul üyelerine izah edildiği genel kurulda kabul edilen yeni organizasyon şemasında bazı birimlerin bölündüğü görüldü. Organizasyon şemasındaki değişikliğe göre İSU Genel Kurulu'na bağlı olan denetçiler yönetim kuruluna bağlandı.

3 YENİ DAİRE BAŞKANLIĞI GELDİ
İSU Genel Müdürü'ne bağlı olan Genel Müdür Yardımcılığı Su ve Kanal Hizmetleri birimi 5 daire başkanlığından oluşurken 7 daire başkanlığına çıkarıldı. İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Su ve Atıksu Teknolojileri Dairesi Başkanlığı, Tesisler Dairesi Başkanlığı, Elektrikli Makineler ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı şeklinde olan Genel Müdür Yardımcılığı Hizmetleri İlçe Hizmetleri Daire Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Su ve Atıksu Teknolojileri Daire Başkanlığı, Atıksu Arıtma Daire Başkanlığı, Su Arıtma Daire Başkanlığı, Elektrikli Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanlığı, İşletmeler Bakım Onarım Daire Başkanlığı olarak revize edildi.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKLENDİ
Genel Müdür Yardımcılığı Strateji biriminde de çeşitli değişikliklere gidildi. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’na bağlı olan Strateji Plan ve Yönetim Sistemi Şube Müdürü, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Muhasebe ve Performans Bütçe Şube Müdürlüğü ile Tahsilat ve Finans Şube Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığına bağlı olan İnsan Kaynakları Şube Başkanlığı ile Eğitim ve Gelişim Şube Müdürlüğü, Bilgim İşlem Daire Başkanlığına bağlı Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü, Abone İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı olan Abone Hizmetleri Şube Müdürlüğü ile Yüksek Tüketim Abone Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal İşetişim Daire Başkanlığı’na bağlı olan Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü şeklindeki organizasyon şemasında İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’na bağlı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü eklendi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑