Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

İSU’ya rekor nakit ödenek

Büyükşehir Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısının ikinci birleşimi ve İSU’nun 2022 yılı ilk genel kurulu yarın yapılacak. Büyükşehir ve İSU’nun kesin hesaplarının görüşüleceği toplantılar art arda gerçekleştirilecek.

24 Mayıs 2022 Saat: 06:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.337 kez okunmuştur

İSU’ya rekor nakit ödenek
İSU’ya rekor nakit ödenek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısının ikinci birleşimi yarın Kocaeli Kongre Merkezinde yapılacak. Meclisin ikinci birleşiminden sonra İSU’nun 2022 yılı birinci olağan genel kurulu yapılacak. Saat 15.00’te başlayacak meclis toplantısında Büyükşehir’in kesin hesabı, Başiskele belediyesine ek bütçe ve Kartepe’ye yapılması planlanan Uluslararası Fuar alanı için alınan 321 dönümlük arazinin imar değişikliği görüşülecek. İSU’da ise faaliyet raporu, nakit sermaye artırımı görüşülecek.

KESİN HESAP KONUŞULACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminde Büyükşehir’in 2021 yılı kesin hesap cetveli görüşülecek. CHP’nin eleştirilerinin olması beklenen kesin hesap cetveli ile ilgili görüşmelerin uzun sürmesi bekleniyor. Aynı zamanda mecliste Başiskele Belediyesi'nin merkezi idare, kira ve arsa satışlarından dolayı belediyeye gelen bütçenin ek bütçe olarak 2022 yılı tahmini bütçesine eklenmesi kararlaştırılacak.

FUAR ALANI GÖRÜŞÜLECEK
Büyükşehir Meclisinde İmar ve Bayındırlık komisyonunda yer alan gündemler arasında Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe’de D-100 karayolu üzerinde Özdilek AVM ile Cengiz Topel Havaalanı arasında yer alan 321 dönüm arazide Uluslararası Fuar alanı yapılması için arazinin imar değişikliği gündeme gelecek. Mutlak tarım arazisi olan alanda fuar merkezi yapılması için kamu yararı kararı talebinde bulunacak olan Büyükşehir’in bu talebinin meclisten geçmesi bekleniyor.

MİLLET BAHÇESİ YENİDEN MECLİSTE
Mecliste aynı zamanda Gebze Eskihisar’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından sit alanı ile ilgili yapılan imar değişikliği görüşülecek. Sit alanın sınırlarının küçültülmesi nedeniyle CHP’nin karara şerh koyması bekleniyor. Aynı şekilde İzmit Sulak alanı için de yapılan imar değişikliğine de CHP alanın küçültülmesi nedeniyle muhalefet şerhi koyması bekleniyor. Mahkeme tarafından imar planı iptal edilen Çayırova Millet Bahçesi için yapılan yeni imar değişikliği de meclise getirilecek.

45 MİLYON EK ÖDENEK
Büyükşehir Meclisinden sonra saat 17.00’de İSU Genel Kurulu yapılacak. İSU Genel Kurulunda faaliyet raporu, kesin hesap ve bütçe ile ilgili görüşme yapılacak. Denetçiler raporunun da görüşüleceği genel kurulda 2022 yılı ek ödenek talebi görüşülecek. İSU’nun 2022 yılı iki nakit olarak 45 milyonluk sermaye artışı genel kurulda görüşülerek karara bağlanacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑