Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

İSU abonelerine özel ‘su karnesi’ hizmeti

İSU, dijital faturalar aracılığıyla abonelerine özel bir hizmet sunmaya başladı. Yeni hizmet olan ‘su karnesi’ uygulaması ile abonelerin kullandıkları su miktarı ve bulundukları mahalledeki kullanım oranı kıyaslaması anlık olarak takip edilebiliyor.

29 Aralık 2023 Saat: 07:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 442 kez okunmuştur

İSU abonelerine özel ‘su karnesi’ hizmeti
İSU abonelerine özel ‘su karnesi’ hizmeti

Gerçekleştirdiği örnek projelere bir yenisini daha ekleyen İSU, dijital faturalar aracılığıyla abonelerine özel bir hizmet sunmaya başladı. Abonelerin su tüketimi ile mahalle ortalamalarını karşılaştıran "su karnesi" uygulaması, su tasarrufu ve çevre bilinci konularında farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Dijital fatura kullanımına geçen aboneler, kendilerine gönderilen SMS ve E-posta ile su karnelerine kolaylıkla erişebiliyor.

ONLİNE GEÇİŞ İMKANI VAR
Kişilerin hane su tüketimi ile mahallesindeki ortalama su tüketiminin karşılaştırılmasının yapıldığı bu yeni uygulama, abonelerin tüketimlerini mahallesi ile karşılaştırmalı bir şekilde görmeleri ve bu sayede tüketim farkındalığı oluşturarak sınırlı su kaynaklarımızın daha dikkatli kullanılmasını hedefliyor. Geçiş yapmak isteyen aboneler, www.isu.gov.tr adresi üzerinden “Sanal Şube/ Fatura İşlemlerim/ “Fatura Bildirim Tercihleri” adımlarını takip edebilir veya akıllı telefonlarının kamerasını kullanarak kare kod ile işlem yapabilir.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑