Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

İstiklal Marşı’nın 92. yıldönümü kutlandı

İstiklal Marşı’nın kabulünün 92. yıldönümü nedeniyle Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda bir program düzenledi. Düzenlenen programda sahne alan öğrenciler izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

12 Mart 2013 Saat: 17:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.975 kez okunmuştur

İstiklal Marşı’nın 92. yıldönümü kutlandı
İstiklal Marşı’nın 92. yıldönümü kutlandı

Kandıra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi. Düzenlenen programa Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Çelebi, Belediye başkanı Cengiz Kan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, daire amirleri ve çok sayıda öğretmen katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program okul öğretmenlerinden Kübra Anlaş’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Ardından müzik öğretmeni Gül Dülger rehberliğinde 6. sınıf öğrencileri hazırlamış oldukları marşları seslendirdi.
AYAKTA ALKIŞLANDILAR 3. sınıf öğrencisi Miraç Efe Aydoğan, slayt gösterisi ile Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlattı. Okul öğretmenlerinden Mustafa Ünal rehberliğinde 6. ve 7. sınıf öğrencileri “İstiklale Giderken Çanakkale ve Akif” isimli oratoryolarını sundular. 8. sınıf öğrencilerinden Gülden Şakacı “İstiklal Marşı’mız Onurumuzdur” adlı şiiri seslendirdi. Daha sonra 6. ve 7. sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisi sunuldu. İstiklal Marşı’nı ezbere okuma yarışmasında ilçe birincisi olan ayrıca ilde 2. olan Eğercili Namık Kemal İlkokulu öğrencisi Samet Aktaş tiyatro gösterisi içerisinde istiklal marşını okudu. Gösterilerin ardından İstiklal Marşı’nı ezbere okuma, resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.




       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑