Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Kocaeli

İstifaları kabul etmeyeceğim

CHP Kandıra İlçe Örgütü’nün istifa edeceği söylentileriyle ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, ilçe örgütünden gelecek istifaları kabul etmeyeceğini söyledi

7 Ocak 2016 Saat: 17:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.110 kez okunmuştur

İstifaları kabul etmeyeceğim
İstifaları kabul etmeyeceğim

CHP’de Kandıra krizi devam ediyor. Bilindiği üzere CHP İl Örgütü’nün seçiminde Kandıra’dan kurultay delegesi ve il yönetim listesine Kandıralı isimler dahil edilmemişti. Bu hadisenin yankıları ise hala sürüyor. Önceki gün gazetelerde Kandıra İlçe Örgütü’nün istifa ettiği yazılmıştı. Konuyla ilgili Kandıra İlçe Başkanı Recep Şenol’la görüştüğünü aktaran İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Recep Başkan’la görüştüm. Örgüt içinde kırgın olan arkadaşlar var. Recep Başkan onları ikna etmek için çabalıyor. Kandıra’dan gelecek istifaları kabul etmeyeceğim” dedi.


BENİM PROBLEMİM YOK
CHP Kandıra İlçe Başkanı Recep Şenol’la telefon görüşmesi yaptığını ifade eden İl Başkanı Cengiz Sarıbay, aralarında geçen diyalogu aktardı. Sarıbay, “İstifa söylentilerinin ardından ilçe başkanımız Recep Şenol ile görüştüm. Kendisi bana beni sevdiğini ve herhangi bir problemi olmadığını aktardı. Ama örgüt içinde kırgın isimler hala varmış. Recep başkan bu isimlerle görüşecek ve onları ikna edecek” dedi.


KABUL ETMEYECEĞİM
Kandıra’nın CHP için çok önemli bir ilçe olduğunu hatırlatan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, ilçeden gelecek istifaları kabul etmeyeceğini aktardı. Sarıbay, “Kandıra CHP için çok önemli bir ilçe. Büyük siyasetçiler yetiştirmiş bir ilçe. Buradaki kırgınlıkların giderileceğine inanıyorum. Recep başkan kırgın isimlerle konuşacak. Ben Kandıra’dan gelecek istifaları kabul etmeyeceğim” ifadelerini kullandı.


PARTİ BAŞSIZ KALMAZ
CHP’de Kandıra’nın önde gelen isimlerinden Kenan Evin de yaşananları gazetemize değerlendirdi. Evin, “Benim istifadan haberim yok. Fakat olayların bir geçmişi var. Dökülen şeyleri toplamalıyız. Aramızda bir kopukluk yaşanmamalı. Eğer arkadaşlarımız istifa ediyorsa bunu bir tepki neticesinde ortaya koyuyorlar. Ama bu parti başsız kalmaz. Bir şekilde yeniden Kandıra’da toparlanmalıyız” dedi.


İSTİFA ETMEMELİLER
Yine Kandıra siyasetinin önemli isimlerinden Sevim Deren, “Kandıra İlçe Örgütü eğer istifa gibi bir karar alacaksa bu bizi üzer. Onların tepkilerinde haklılık payı var. Çünkü onlara büyük bir haksızlık yapıldı. Temsil edilmiyorlar. Onları istifaya sürükleyen il örgütünün tavırlarıdır. Fakat yine de Kandıra İlçe Örgütü istifa etmemeli ve görevinde kalmalıdır” açıklamasında bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑