Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

İşte CHP'nin Büyükşehir ve ilçe aday adayları

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 12 ilçe ve Büyükşehir’de toplam 25 belediye başkan aday adaylığı başvurusu yapılırken, 203 meclis üyeliği başvurusu gerçekleşti. Başiskele ve Kandıra’da ittifak görüşmeleri sürdüğü için başvuru olmadı.

6 Aralık 2023 Saat: 16:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.624 kez okunmuştur

İşte CHPnin Büyükşehir ve ilçe aday adayları
İşte CHP'nin Büyükşehir ve ilçe aday adayları

Cumhuriyet Halk Partisi’nde belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için aday adaylığı başvuruları tamamlandı. Belediye başkan aday adaylığı için en çok başvuru 5 kişi ile Körfez’de oldu.

KANDIRA VE BAŞİSKELE’DE BAŞVURU OLMADI
Kandıra ve Başiskele’de belediye başkan aday adaylığı için hiç başvuru olmazken, Başiskele’de diğer partiler ile ittifak görüşmesi sürdüğü için başvuru olmadığı öğrenildi. En çok belediye meclis üyeliği başvurusu ise 36 kişi ile Gebze’de gerçekleşti.

İZMİT’E DÖRT TALİPLİ
İzmit Belediye Başkan aday adayları Emre Andız, Hüseyin Erol, Hakan Tanta, Ulaş Yıldız olurken 50 kişi belediye meclis üyeliği için aday adayı oldu.

DERİNCE İÇİN ÜÇ ADAY
Derince Belediye Başkan aday adayları Sertif Gökçe, Birkan Koçak, Atasoy Bilgin olurken, 14 kişi belediye meclis üyesi aday adaylığı başvurusu yaptı.

EN ÇOK BAŞVURU KÖRFEZ’DE
Körfez Belediye Başkan aday adayları Bozkurt Uslu, Emirşah Torun, Aynur Vergili, Tayfun Balıkçı, Nurcan Kuşçu oldu. Meclis üyeliği aday adaylığı için 25 kişi başvuru yaptı.

GÖLCÜK İÇİN TEK BAŞVURU
Gölcük Belediye Başkan aday adaylığı için tek başvuru Zeki Aydın’dan olurken, 12 kişi meclis üyeliği için aday adayı oldu.

TEK ADAY ÇALIK OLDU
CHP Karamürsel Belediye Başkan aday adaylığı tek aday Ahmet Çalık olurken 1 meclis üyeliği başvurusu gerçekleşti.

MERTTÜRK TEK TALİP
Kartepe Belediye Başkan aday adaylığı için Nilay Merttürk başvururken 19 meclis üyeliği başvurusu gerçekleşti.

DARICA’DA BAŞKANLIK İÇİN 3 ADAY
Darıca Belediye Başkan aday adayları Yakup Törk, Tuncer Saltaş ve Saide Arslan olurken 24 kişi belediye meclis üyesi aday adayı oldu.

DİLOVASI’NDA 2 BAŞVURU
Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı için Fethi Aras ve Mustafa Gökhan Onat başvururken, 2 kişi meclis üyeliği için başvurdu.

ÇAYIROVA’DA 3 BAŞVURU
Çayırova Belediye Başkan aday adaylığı için Muharrem Gökçe, Cihan Soyluçiçek, Mustafa Anaç başvuru yaparken meclis üyeliği için 7 kişi başvurdu.

KANDIRA’DA ADAY YOK
Kandıra Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu olmazken meclis üyeliği için 3 başvuru gerçekleşti.

BAŞİSKELE’DE İTTİFAK BEKLENİYOR
Başiskele Belediye Başkanlığı için süren ittifak görüşmeleri sebebiyle bir başvuru alınmadı. Sürecin hafta sonuna kadar sonuçlanması beklenirken 10 meclis üyeliği başvurusu var. İttifak sonucuna göre 25 meclis üyeliği başvurusunun daha olması bekleniyor.

GEBZE’DE 36 MECLİS BAŞVURUSU
Gebze Belediye Başkan aday adaylığı resmi başvuru yapan tek isim Barış Tatoğlu olurken 36 meclis üyesi aday adaylığı başvurusu yaptı.

BÜYÜKŞEHİR’DE TEK BAŞVURU
CHP’de Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için tek isim başvuru gerçekleştirdi. SHP Kocaeli eski İl Başkanı ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kurucu Başkanı Keramettin Gençtürk başvuru dosyasını İl Başkanı Bülent Sarı’ya teslim etti.

KULİSLERDE 3 KİŞİNİN İSMİ GEÇİYOR
Büyükşehir adaylığı için kulislerde ise CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve TBMM eski Başkanvekili Haydar Akar’ın ismi geçiyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑