Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

“İsrail, insanlığı katletti”

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İsrail’in Filistin’deki saldırılarını kınayarak “İsrail sadece Mescid-i Aksa'yı işgal etmiyor bütün insanlığı da bu zulmüyle katlediyor dedi

12 Mayıs 2021 Saat: 00:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 880 kez okunmuştur

“İsrail, insanlığı katletti”
“İsrail, insanlığı katletti”

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İsrail polisinin, Mescid-i Aksa’da nöbet tutan Filistinlilere saldırısının insanlık suçu olduğunu belirtti. Ramazan Bayramı öncesi yaşanan hadiseler karşısında başta İslam Alemi olmak üzere bütün dünyanın tüm bu yaşananlara dur demesi gerektiğini açıkladı.

‘İNSANLIK SUÇU İŞLENİYOR’
Ellibeş yaptığı açıklamada “İsrail'in uyguladığı terör ve işgale karşı İslam Alemi’nin artık tam bir bütünlük içinde, toplu hareket etme zamanı gelmiştir. Ancak daha önemlisi bu saldırılarda yaralanan masum kadın ve çocukların görüntüleri karşısında dünyanın da bu zulme artık sessiz kalmaması gerekir. Kudüs’te en ağır şekilde, bütün dünyanın gözü önünde büyük bir insanlık suçu işlenmektedir. Amasız, fakatsız bu bir zalimliktir” dedi.

‘SESSİZ KALMAK MÜMKÜN DEĞİL’
Ellibeş sözlerinin devamında “Kendini savunmaktan aciz çocukların üzerine mermi sıkmak hiçbir insanlığa sığmaz. İsrail, tarihin en barbar devleti olarak daima hatırlanacaktır. İsrail sadece Mescid-i Aksa'yı işgal etmiyor bütün insanlığı da bu zulmüyle katlediyor. İnsanlık onurunu çiğniyor, parçalıyor. Vicdanları ortadan kaldırıp bu zulmü normalmiş gibi dünyaya kabul ettirmeye çalışıyor. Bu alçaklık karşısında sessiz kalmak mümkün değildir. Sözün bittiği yerdeyiz. İsrail’in derhal durdurulması gerekir” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑