Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Petrol (haber içi)

Adliye

İsmail Güçlü, Şehit Oğlunun Yanına Defnedildi

Şehit Jandarma Komando Er Muhammed Güçlü’nün babası İsmail Güçlü, ani kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Cenaze törenine yoğun katılım olurken, merhum köy mezarlığında şehit oğlunun yanına defnedildi.

22 Eylül 2025 Saat: 23:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.157 kez okunmuştur

İsmail Güçlü, Şehit Oğlunun Yanına Defnedildi
İsmail Güçlü, Şehit Oğlunun Yanına Defnedildi

Giresun’da 1999 yılında teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Komando Er Muhammed Güçlü’nün babası İsmail Güçlü, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Vefat haberi, ailesi, yakın çevresi ve köy halkı tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı. Cenaze törenine protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ani Rahatsızlık Sonrası Hastaneye Kaldırıldı
Kandıra Merkez Erikli Belenköy Mahallesi’nde yaşayan 72 yaşındaki İsmail Güçlü, dün akşam saatlerinde evinde aniden rahatsızlandı. Ailesinin ihbarı üzerine hızla Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürülen Güçlü, burada yapılan ilk müdahalelerde kalp krizi geçirdiği belirlendi.

Doktorların Müdahalesi Kurtaramadı
Yoğun bakımda yürütülen tüm tıbbi müdahalelere rağmen İsmail Güçlü, doktorların çabalarına rağmen yaşamını yitirdi. Vefat haberi, ailesi ve köy halkı tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.

Cenaze Törenine Yoğun Katılım
Kandıra Merkez Erikli Belenköy Mahalle Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu, Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, Kandıra İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Erkan Kavak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali’den Aileye Taziye
Cenaze töreninde Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, şehidimizin ailesiyle görüşerek acılarını paylaştı ve taziyelerini iletti. Protokol üyeleri de aileye sabır ve başsağlığı dileklerinde bulundu.

Helallik Alındı, Tabut Taşındı
Cenaze namazının ardından merhumun evinin önünde helallik alınırken, jandarma personeli ve vatandaşların katılımıyla tabut taşındı. Duygulu anların yaşandığı törende vatandaşlar, İsmail Güçlü’yü son yolculuğuna uğurlamak için saf tuttu.

Şehit Oğlu Muhammed Güçlü’nün Yanına Defnedildi
Törenin sonunda İsmail Güçlü, köy mezarlığında şehit oğlu Muhammed Güçlü’nün yanına defnedildi. Protokol ve vatandaşlar merhum için dualar okudu, ailenin acısını paylaştı.

Yalçıntuğ (Haber İçi Alt)

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑