Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

İsmail Aysu; “Hedefimiz BAL”

Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor Başkanı İsmail Aysu, hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig (BAL)’a çıkmak olduğunu ve bunu başaracaklarına inandıklarını söyledi.

12 Aralık 2012 Saat: 18:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.538 kez okunmuştur

İsmail Aysu; “Hedefimiz BAL”
İsmail Aysu; “Hedefimiz BAL”
Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor’da başkanlığı Cengiz Kan’dan devralan İsmail Aysu, takımın başarısını ve hedeflerini anlattı. Başkan Aysu “Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor güçlü bir alt yapıyla Kandıralı gençlerden oluşan bir takımdır. Futbolcularımız, teknik heyetimiz son derece başarılı. Tek arzumuz Kandıra halkına şampiyonluk kupasını hediye etmek. Tüm spor severlerin şehir stadında takımı desteklemeleri için tribünleri doldurmalarını arz ediyoruz. Bu yıl hedef büyüttük. Bölgesel Amatör Lig (BAL)’a çıkmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var ve başarı için kenetlenmiş durumdayız.Biz yönetim olarak üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya çalışıyoruz. Bir ilçe takımı, daha yukarı liglere layıktır ve bizde bunu başarmak istiyoruz. Başarıyı yakalamak için ne gerekiyorsa sonuna kadar yapacağız.
PROFESYONEL FUTBOLCU Ben Kandıra’nın çocuğu olarak, Kandıra’dan bir tane bile profesyonel futbolcu çıkmamasına her zaman isyan etmişimdir.Benim dönemimden beri Kandıra’dan o kadar yetenekli futbolcular yetişti ki, ancak bunlar bir türlü fırsat bulup amatörden öteye gidemedi. Bizim öncelikli hedefimiz, kulübümüzün kurumsallaşmasına katkıda bulunmak ve profesyonel kulüplere yıldız futbolcu yetiştirmek.Tansu Okan hocam ve kaleci antrenörümüz Özhan Pehlivan hocam da Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor sevgisi ile gecelerini gündüzlerine katarak hizmet vermeye çalışıyorlar.Böyle bir ekibin başarısız olma ihtimali olmamalıdır.Başarıyı yakalayacağız, bunu başaracak güçte ve azimdeyiz.İlçe halkından da yeterli desteği aldığımız taktirde, başarı için gereken sözü şimdiden vermek istiyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑