Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Işık, Kandıra’da okulları gezdi

AKP Kocaeli Milletvekili TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Sözcüsü Fikri Işık, Kandıra’da okulları ve eğitim alanları inceledi.

18 Ağustos 2012 Saat: 18:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.494 kez okunmuştur

Işık, Kandıra’da okulları gezdi
Işık, Kandıra’da okulları gezdi
Kocaeli Milletvekili Fikri Işık; AKP il yönetim kurulu üyeleri Recep Yıldız, Erdoğan Şentürk, Veli Haldız, Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız’la birlikte ilçedeki okulları ve eğitim alanlarını gezdi. Işık, Kandıra’da sırasıyla İmam Hatip, Sağlık Meslek, Anadolu ve Genel Lise binalarını tek tek inceledi.
YENİ YATIRIMLAR VAR Yetkililerle okulların derslik ve öğrenci sayıları hakkında bilgi alan Işık, “İlçemizdeki en acil konu olan Akçakoca İlköğretim ihalesi 29 Ağustos’ta yapılacak. Bundan sonra yapacağımız yeni yatırımlar ile ilgili bugün çalışma yaptık. Eğitim için ayrılan alanları gezdik. Öncelikle Kandıra Lisemize yeni bina yapmak için çalışma yapacağız “ dedi. Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kandıra’da son olarak Sağlık Meslek Lisesi için onarımı devam eden binada incelemelerde bulundu. Işık, “İki yıl önce burada boş duran eski okul binamızı gezmiştik. Ankara’dan binanın onarımı için 500 bin TL ödenek çıkardık. Okul binamızı baştan aşağı yenilendi. Bu yıl sağlık meslek lisesi bu binada eğitim verecek” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑