Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Işık: İlk atanan doktor Kandıra’ya

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeliye yapılacak ilk doktor atamalarında ilgili branşlarda atanacak doktorların öncelikle Kandıra ilçesine verileceğini bildirdi.

3 Aralık 2012 Saat: 23:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.397 kez okunmuştur

Işık: İlk atanan doktor Kandıra’ya
Işık: İlk atanan doktor Kandıra’ya
Işık, yaptığı yazılı açıklamada, Kandıra Devlet Hastanesi'nde 10 uzman, 7 pratisyen hekim olmak üzere toplam 164 personel ile hizmet verildiğini ifade etti. Kandıra 'da daha önce de bazı branşlarda yaşanan uzman doktor sıkıntısını bakanlık ile görüşerek doktor atama kuralarına dahil ettirdiklerini belirten Işık, geçen süreçte ilçede uzman doktor atamaları yapıldığını aynı zamanda tayin, istifa, başka kurumlara nakil gibi sebeplerle ayrılmalar olduğunu kaydetti.
‘ÖNCELİK KANDIRA İLÇESİNE VERİLECEK’ Işık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ''Yetkililerle yapılan görüşmeler sonucu halen geçici görevle Çarşamba günleri hizmet vermekte olan dahiliye doktoru 3 Aralık 2012 tarihinden itibaren Pazartesi günleri de Kandıra 'da görev yapmasına ve yeni istifa eden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branş hekiminin yerine 3 Aralık 2012 tarihinden itibaren Pazartesi ve Çarşamba günleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşında uzman doktor görevlendirilmesine karar verildi. Ayrıca ilimize yapılacak ilk doktor atamalarında ilgili branşlarda atanacak doktorlar öncelikle Kandıra ilçemize verilecektir. Kandıra ilçemizin sağlık dahil tüm hizmetlerinin daha kaliteli ve etkin olarak verilmesinin her zaman olduğu gibi bunda sonra da takipçisi olacağımızı belirtirim.''
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑