Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

İmam Hatiplilere hakaret eden Gülşen tutuklandı

İmam Hatip Liselilere yönelik sözleri nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen, sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Gülşen'in işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne götürülecek.

25 Ağustos 2022 Saat: 21:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.859 kez okunmuştur

İmam Hatiplilere hakaret eden Gülşen tutuklandı
İmam Hatiplilere hakaret eden Gülşen tutuklandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Gülşen'in sahnede İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözlerinden dolayı TCK 216. Madde kapsamında resen Soruşturma başlatıldı. Savcılıkça yapılan açıklamada, Gülşen'in kolluk görevlilerince mevcutlu olarak hazır edilmesi talimatı verildiği belirtildi.

MEB HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATTI
Milli Eğitim Bakanlığı da şarkıcı Gülşen'in imam hatip liselilerle ilgili söylemlerinden dolayı hukuki süreç başlattı. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Bir şarkıcının, konserinde imam hatip liselerimizi itham ederek bu camiaya yönelik hakaret ve iftira içeren sözlerinden dolayı kendisini kınıyoruz. Kuruluşundan bu yana ülkenin milli ve manevi değerleriyle nesillerin yetiştiği bu kurumlara veya herhangi bir okul türümüze ya da bu okullarımızda eğitim gören öğrencilerimize yönelik aşağılayıcı ve ötekileştirici sözlerin sarf edilmesi asla kabul edilemez. Bakanlığımızca söz konusu şarkıcının hakaret ve iftira içeren bu sözlerinden dolayı hukuki süreç başlatılmıştır" denildi.

GÜLŞEN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ, EŞİ SESSİZ KALDI
Savcılıkça dün yapılan açıklamada, Gülşen'in kolluk görevlilerince mevcutlu olarak hazır edilmesi talimatı verildiği belirtildi. Talimatın ardından Gülşen, Beşiktaş'taki evinde gözaltına alındı. Gülşen, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Gülşen'in müzik yapımcısı eşi Ozan Çolakoğlu ise emniyetten çıkarken herhangi bir açıklama yapmadı. Çolakoğlu, aracına binerek adliyeye gitmek üzere emniyetten ayrıldı.

TUTUKLANDI
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na ifade veren Gülşen, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Gülşen, sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Gülşen'in işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne götürülecek. Öte yandan Gülşen, "Söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum" açıklamasında bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑