Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

İmam-Hatip Liselilere Edirne gezisi

Kandıra Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 46 öğrenci Kandıra İmam-Hatip Liseliler Derneği’nin organizasyonları ile Edirne’ye gitti.

11 Haziran 2014 Saat: 18:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.971 kez okunmuştur

İmam-Hatip Liselilere Edirne gezisi
İmam-Hatip Liselilere Edirne gezisi
Kandıra Anadolu İmam Hatip Lisesi yılsonu etkinlikleri kapsamında Edirne’ye giderek 2013-2014 eğitim yılının stresini attı. Kandıra İmam Hatip Liseliler Derneği’nin organizasyonuyla Edirne’nin tarihi güzelliklerini keşfetmeye giden 46 öğrenciye okul müdürü İbrahim Yılmaz ve dernek başkanı Halil Özbek de eşlik etti. Rehber eşliğinde Edirne’nin tarihi güzelliklerini ve turistik yerlerini gezen öğrenciler unutamayacakları bir gün yaşadı.
GEZİLER DEVAM EDECEK Kandıra İmam Hatip Liseliler Derneği Başkanı Halil Özbek yaptığı açıklamada, imam hatip okullarının toplum açısından önemli bir yeri olduğunu ve bu nedenle dernek olarak maddi ve manevi her zaman destek vereceklerini ifade etti. Gezi programlarının devam edeceğini söyleyen Özbek, “Dernek olarak okulumuzun her zaman yanındayız. Öğrencilerimize hizmet etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. ‘Başarı öğretmen ve öğrencilerden, destek bizden’ sloganımızla hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑