Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

İlyas Şeker Kandıra Yolu'nda incelemelerde bulundu

Şeker ile Karayolları İstanbul Bölge Şube Müdürü Çolak, Kandıra-İzmit yolunda trafiğe açılan 6 kilometrelik bölümde incelemelerde bulundu. Yeni açılan varyantla birlikte Mini Köşk mevkiinden Çubuklubala Köyü’ne kadar Kandıra Yolu duble yol haline gel

30 Aralık 2022 Saat: 09:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.059 kez okunmuştur

İlyas Şeker Kandıra Yolunda incelemelerde bulundu
İlyas Şeker Kandıra Yolu'nda incelemelerde bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü tarafından 2021 yılının başında çalışmaları başlayan İzmit- Kandıra Yolu’nun 6 kilometrelik bölümü daha trafiğe açıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalarda devam ediyor. İzmit- Kandıra arasında yapılacak olan 40 kilometre uzunluğundaki yolun 17,2 kilometrelik bölümü tamamlandı. Mini Köşk’ün bulunduğu mevkiden Çubuklubala Köyü’ne kadar İzmit-Kandıra yolu çift şeritli olurken, Çubuklubala’dan Kandıra Cezaevi varyantına kadar kalan bölümünün ise 2023 yılının Mayıs ayına kadar tamamlanması planlanıyor.

ŞEKER VE ÇOLAK İNCELEME YAPTI
İstimlak çalışmaları nedeniyle gecikme yaşanmasına rağmen yine de istenilen seviyede çalışmanın sürdürüldüğü İzmit-Kandıra Karayolu’nda 6 kilometre daha geçtiğimiz gün trafiğe açılmıştı. Yolun trafiğe açılmasıyla birlikte AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak, trafiğe açılan yolda incelemelerde bulundu. İstanbul Bölge Müdürü Turgay Çolak, yapılan çalışmalar hakkında Şeker’e bilgi verdi. Trafiğe açılan yolu beğenen Şeker, “40 kilometrelik yolun 17,2 kilometresi tamamlandı. Kalan kısmının da 2023 yılının içerisinde tamamlanacak” dedi. Şeker ve Çolak inceleme gezisinden sonra yüklenici firmanın şantiyesine geçtiler. Şeker burada firma yöneticilerinde kalan kısımlardaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑