Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, göreve başladı

İzmit İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Yusuf Aydın, hafta başında göreve başladı.

24 Eylül 2013 Saat: 15:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.166 kez okunmuştur

İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, göreve başladı
İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, göreve başladı
Kandıra İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Güney’in Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanmasının ardından yerine 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi eden Yusuf Aydın atandı. 1975 Niğde doğumlu olan Aydın, ilkokul ve ortaokulunu Kocaeli’nin Derince ilçesinde tamamlamış.
YUSUF AYDIN KİMDİR? 1994 yılında Ankara Polis Koleji’nden mezun olan Aydın, 1998 yılında ise Polis Akademisi’nden mezun oldu. 1998-2006 yılları arasında Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı’nda görev yaptı. 2006-2009 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri’nde Los Angeles Başkonsolosluğu’nda Ataşe olarak görev yaptı ve ardından 2009-2012 yılları arasında Bitlis’te Şark görevini tamamladı. Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü’nde yüksek lisansını tamamlayan Aydın, 2012 yılında İlimize atanarak Bekirpaşa Polis Merkezi Amirliği yaptı. 2013 Temmuz ayında 4.Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi etmesiyle İzmit İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanan Aydın, kısa bir süre sonra ise Kandıra İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı. İyi derecede İngilizce bilen Aydın, evli ve 1 çocuk babası.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑