Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

İlaç Gibi Üç Puan

Kocaeli Süper Amatör liginde mücadele eden Kandıra Gençler Birliği Belediye Spor A takımımız evinde oynadığı maçı farklı kazanarak Kandıra futbol severlere bayram hediyes...

11 Mayıs 2009 Saat: 22:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.931 kez okunmuştur

İlaç Gibi Üç Puan
İlaç Gibi Üç Puan

Kocaeli Süper Amatör liginde mücadele eden Kandıra Gençler Birliği Belediye Spor A takımımız evinde oynadığı maçı farklı kazanarak Kandıra futbol severlere bayram hediyesi verdi.

 

Tamamlanan ilk yarı maçların ve verilen bir haftalık aranın ardından başlayan ikinci yarının ilk maçında evinde Gebze Mustafapaşasporu 4-0 gibi net bir skorla yenen takımımız aldığı üç puanla PLAY-OF iddiasını sürdürdü.Maça çok iyi başlayan Kandıra Gençler Birliği Belediye Spor takımımız henüz 20.dakikada Levent’in attığı kafa gölüyle 1-0 öne geçti.Karşılaşmanın 35. dakikasında hasanın kırmızın kart görmesiyle 10 kişi kalan takımımız oyun disiplinini ilk yarıya 1-0 önde tamamladı.

 

İkinci yarıda da rakibine üstünlük kuran takımımız Levent’in attığı ikinci gol ile rahatladı. Daha sonraki dakikalarda Serkan Üresin ve Gökhan Güllenin golleriyle sahadan 4-0 ayrılmayı başardı.

 

Çarşamba gününe kadar izin yapacak olan takımımız Çarşamba akşamı yapacağı idmanla hafta sonu deplasmanda oynayacağı Derbent Belediye Spor maçının hazırlıklarına başlayacak.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑