Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

İl Birincisi Kandıra Karaağaç

Kandıra Halkına en büyük ödül Karaağaç İ.Ö.O dan. Sağlıklı Beslenme, konulu bilgi yarışmasında 7, sınıflar kategorisinde finale kalan Karaağaç İlköğretim okulu, bu gün ra...

11 Mayıs 2009 Saat: 03:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.944 kez okunmuştur

İl Birincisi Kandıra Karaağaç
İl Birincisi Kandıra Karaağaç

Kandıra Halkına en büyük ödül Karaağaç İ.Ö.O dan. Sağlıklı Beslenme, konulu bilgi yarışmasında 7, sınıflar kategorisinde finale kalan Karaağaç İlköğretim okulu, bu gün rakip okulları eleyerek İl birincisi oldu.

 

İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde 7, sınıflar arasında düzenlenen bilgi yarışmasında Karaağaç İlköğretim okulu, Kocaeli birincisi. Kandıra’da bulunan 23 ilköğretim okulunun arasından birinci çıkarak Kocaeli’nde Kandıra’yı en güzel şekilde temsileti. Kandıra Karaağaç Köyü İlköğretim Okulu Merkez ve köy okullarının gururu olurken Kocaeli’nde de birinci olması tüm Kandıralılar sevinçten gözyaşlarına hakim olamadı. İlçemizdeki eğitim başarısını İl’e tescil eden Köy Okulu olan Karaağaç İlköğretim okulu Kocaeli’nde büyük başarı ile varlığını gösterirken İl’de Kandıra eğitiminin başarısı gündeme damgasını vurdu.

 

140 puanla Kocaeli birincisi Kandıra Karaağaç köy okulu

Halk Eğitim merkezinde yapılan “Sağlıklı Beslenme” konulu bilgi yarışmasında Karaağaç İlköğretim Okulu 140 puanla Kocaeli birincisi oldu. Gölcük Gazi İlköğretim Okulu 130, Dilovası Mübeccel Çolakoğlu İlköğretim Okulu 130 eşit puan alarak yedek sorulara geçildi. Yedek sorularda ise Gölcük Gazi İlköğretim Okulu ikinci, Dilovası Mübeccel Çolakoğlu İlköğretim Okulu üçüncü ve Dilovası Kayapınar İlköğretim Okulu 100 puan alarak dördüncü oldu.

 

Öğrencilere tam destek

Karaağaç İlköğretim Okulu öğrencileri Tolgahan Hamarat, Ercan Ural ve Zeynep Özdemir köyünü ve Kandıra’yı Kocaeli’nde birincilik alarak en güzel şekilde temsil etti. Kandıra Milli Eğitim Müdür V. Hayri Kır, Halk Eğitim Müdürü Mete Domaç ve Karaağaç İlköğretim Okul müdürü Hasan Çiftçi’nin yanı sıra müdür yardımcısı Mevlüt Gümüş, Ebru Özgan, Afife Kollu, Abdülaziz Kara, Necdet Büyükkagnıcı, Mete Eren Taşçı, Köy Muhtarı Mehmet Elmacı, Kocaeli Kandıralılar Derneği ve çok sayıda velinin yer aldığı bilgi yarışmasında Karaağaç İlköğretim okulunun birinci gelmesiyle sevinç gözyaşları ile mutluluk yaşayan tüm katılımcılar gördükleri ilgiden son derece memnundular.

 

Kandıra Halkına en büyük ödül Karaağaç Köyünden

 İl sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği bilgi yarışmasında İl birincisi olan Kandıra Karaağaç İlköğretim Okulu öğrencileri birer leptop kazanırken 2. ise dijital fotoğraf makinesi, 3 ve 4 bisiklet hediye edildi. Saraybahçe Belediye Başkanı Vehbi Yenice tüm yarışan öğrencilere hediye vererek tebrik etti.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑