Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

İl Başkanı Kaya, Şeker’i eleştirdi

BBP İl Başkanı Remzi Kaya, ilimize yapılacak çöp depolama tesisi ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti Milletvekili İlyas Şeker’i eleştirdi

27 Ocak 2020 Saat: 12:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.071 kez okunmuştur

İl Başkanı Kaya, Şeker’i eleştirdi
İl Başkanı Kaya, Şeker’i eleştirdi

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Remzi Kaya, AK Parti Milletvekili İlyas Şeker’in çöp depolama tesisi istemeyen vatandaşlar için ‘Çöplerini evlerinde bertaraf etsinler’ açıklamasına yönelik “Sayın Şeker, madem herkes çöpünü evinde bertaraf edecek belediyelere de gerek yok o halde. Hatta size de gerek yok bence” dedi.

‘KOCAELİ İÇİN NE YAPTINIZ?’

Yazılı bir açıklama yayınlayan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Remzi Kaya, geçtiğimiz günlerde ‘Tesisi istemeyenler çöpünü evinde ayrıştırsın’ diyen AK Parti Milletvekili İlyas Şeker’i eleştirdi. Kaya, “Sayın Şeker, madem herkes çöpünü evinde bertaraf edecek belediyelere de gerek yok o halde. Hatta size de gerek yok bence. Kocaeli’nin vekili olarak bilmem kaç yıldır meclistesiniz ne yaptınız Kocaeli için? Herkes kendi vekilliğini de yapabilir size gerek yok. Vatandaşa aba altından sopa göstermek, köşeye sıkışınca da tehditvari konuşmak genlerinizde var galiba” diye konuştu.

‘TAHİR BAŞKANI BÖYLE BİLMEZDİK’

Başkanı Tahir Büyükakın ve BBP geçmiş dönem İl Başkanı Serhat Duyar’ın görüşmesinde de değinen Kaya, “Sayın Tahir Başkan kendini halkı ve kamuoyunu bilgilendirmekte eksik veya yetersiz görmüş olacak ki eski püsküleri makamına çağırıp ne söylemeleri gerektiğini ellerine tutuşturup sokağa salıyor. Tıpkı haber ulaştıran posta güvercinleri gibi bu arkadaşlar da AKP'nin veya belediye başkanının basın danışmanı gibi çıkıp başkan adına açıklama yapıyor. Yazdığın notu güvercinin ayağına bağlıyorsun, güvercini sallıyorsun. Sonrası kolay zaten ne söylensin istiyorsan onu konuşuyor güvercinler. Bir de duman ile haberleşme var. Onu da ileride görürüz muhtemelen. Galiba yeni moda bu. Halbuki biz Tahir Başkan’ı böyle bilmezdik. Çöple çöp olmamak lazım. Kendini kullandırmamak lazım” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑