Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

İki kişiyi kurtardı oğluna ulaşamadı

Kandıra Uzunkum'da oğlu ile birlikte denize giren 3 kişinin boğulma tehlikesi yaşadığını gören baba iki kişiyi kurtarmayı başardı, ancak oğluna ulaşamadı. Genci kurt...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.714 kez okunmuştur

İki kişiyi kurtardı oğluna ulaşamadı
İki kişiyi kurtardı oğluna ulaşamadı

Kandıra Uzunkum'da oğlu ile birlikte denize giren 3 kişinin boğulma tehlikesi yaşadığını gören baba iki kişiyi kurtarmayı başardı, ancak oğluna ulaşamadı. Genci kurtarmak için denize giren bir kadında dalgalar arasında kayboldu

 

KANDIRA'dan önceki akşam yine acı haber geldi. Denize giren iki kişi, ne yazıkki bir daha çıkamadı. Bu boğulmaların arkasında ise bir trajedi ortaya çıktı. Çünkü oğlunun da içinde bulunduğu bir grubun boğulma tehlikesi yaşadığını farkeden baba, iki kişiye ulaşmış ve kurtarmayı başarmıştı. Ancak Oğlunu ise kurtaramamıştı. Gencin boğulmak üzere olduğunu görerek denize giren bir kadında, bir daha denizden çıkamamıştı.

          

OĞLUNA ULAŞAMADI

Üzücü olay, önceki gün Kandıra Uzunkum mevkiinde meydana geldi. Kandıra’nın Çamkonak Köyü Uzunkum Plajı, kalabalıktan uzak tenha bir yerde olduğu için sessizliği seven ailelerin uğrak yeriydi. Ancak burası denize girmek için uygun bir yer değildi. İstanbul Pendik'de oturan Altınsoy ailesi ile ve Adapazarı'nda oturan Turak aileleri, eğlenmek için önceki gün Uzunkum bölgesine geldi. 16 yaşındaki Mehmet Enes Altınsoy'da arkadaşlarıyla birlikte denize girdi. Ancak bir anda oğlu ile birlikte 3 kişinin dalgalar arasında boğulma tehlikesi geçirdiğini gören baba Ahmet Altınsoy, hem denize girdi. İki kişiyi sudan çıkarmayı başaran baba Altınsoy, oğluna ise tüm aramalara rağmen bir türlü ulaşamadı.

                                           

YARDIMA GİTMİŞTİ

Bu sırada plajda bulunan Turak ailesinden 53 yaşındaki Beyaz Turak isimli kadın, Mehmet Enes Altınsoy'un çığlıklarını duydu. Hemen gencin yardımına koşan Beyaz Turak gence ulaşmaya çalıştı. Ancak bu sırada Mehmet Enes Altınsoy ile Beyaz Turak, dalgalar arasında bir anda kayboldu. Korkunç olayın haber verilmesinin ardından bölgeye gelen jandarma ekipleri, iki kişinin cesetlerini sudan çıkardı. Cesetler, yapılan otopsilerin ardından ailelerine teslim edildi. Mehmet Enes Altıonsoy'un cenazesi İstanbul'a ve Beyaz Turak'ın da cenazesi Adapazarı'na götürüldü.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑